Пластикові промо-ручки з логотипом



Пластикова ручка це предмет, без якого не може обійтися жодна людина. Ними користуються школярі, студенти, працівники малих підприємств і великих корпорацій. А кулькові ручки з лого компанії це не просто корисна річ, це потужний рекламний інструмент.

Замовити промо ручки з логотипом в Москві ви можете в компанії «Еклектика». Вони стануть прекрасним подарунком вашим співробітникам або партнерам по бізнесу. Крім того, замовляючи продукцію оптом, ви зможете заощадити значні фінансові кошти в нашому магазині найвигідніші ціни на промо ручки в регіоні.

Купити ручки під логотип, значить провести дешеву, але ефективну рекламну кампанію. Кулькові ручки з нанесенням логотипу в подарунок клієнтам це практично безкоштовне просування вашого підприємства. А якщо на виріб нанесено не тільки фірмове зображення, а й контактні дані, то інформація про вашу компанію дійде до більшої кількості людей.
наш асортимент

Оригинальные ручки с военной символикой Вы можете приобрести на сайте https://voenmag.ru/catalog/ruchki-sharikovye-plastikovye-s-simvolikoj, цены Вас приятно удивят.


Перед тим, як замовити ручки з логотипом компанії, уважно вивчіть наш каталог. У ньому представлений широкий асортимент товарів, так що ви без зусиль підберете вироби, які підходять саме вам. У нас такі види промо ручок із пластику: Звичайні. Ці вироби не оснащені ніякими механізмами і додатковими опціями, а тому мають найнижчу вартість їх ціна складає 5-10 рублів. Автоматичні. Така продукція має велику кольорову гаму і різноманітний дизайн. В середньому ціни на ручки з логотипом компанії варіюються в межах 20-40 рублів. З додатковими опціями. Вироби цієї категорії товарів можуть бути оснащені ліхтариком, лазерною указкою, спеціальною підставкою і іншими корисними пристроями. Середня ціна 50 рублів. З USB-накопичувачем. Це дуже функціональні пристрої, якими можна і писати, і використовувати для зберігання важливої інформації. Ціна таких виробів залежить від обсягу пам'яті флеш-карти і в середньому становить 250 рублів.

Сувенірна продукція компанії «Еклектика» відрізняється високою якістю. Вибравши будь-який товар з нашого каталогу, ви можете бути впевнені він прослужить вам довгі роки.
Методи нанесення логотипів

Кулькові ручки з логотипом на замовлення це основна спеціалізація нашої компанії. Для нанесення зображень ми використовуємо високотехнологічне обладнання, яке дозволяє робити чіткі і якісні логотипи. Перед друком виконується розробка макета фірмового знака, а його нанесення проводиться тільки після схвалення замовником. Друк виконується такими методами, як гаряче тиснення; тиснення фольгою; трафаретний друк; шовкографія; лазерне гравіювання; тамподрук.

У своїй роботі ми використовуємо тільки якісні фарби, які не вицвітають під впливом сонячних променів, стійкі до вологи і не стираються протягом тривалого часу.
Переваги нашої компанії Великий асортимент. Ви без зусиль підберете вироби, відповідні корпоративному духу вашої компанії. Високотехнологічне обладнання. Ми використовуємо сучасні технології друку, які дозволяють наносити чітке і якісне зображення на будь-яку поверхню. Оперативність. Товари поставляються прямо зі складу в Москві, тому замовники отримують готову продукцію протягом декількох днів. Цінова політика. У нас найвигідніші ціни на ручки з логотипом в Москві.

Всім, хто скористається нашими послугами, ми гарантуємо індивідуальний підхід, низьку вартість товарів, висока якість друку будь-яких зображень і доставку готової продукції в найкоротші терміни.

Похожие страницы: