​Зал для переговорів в сучасному стилі в сірих кольорах

Часте поєднання для дизайну ремонту в сучасному стилі - теплі відтінки і натуральні матеріали, в основному дерево. Таким чином вдається досягти природного затишку і комфорту. Основним кольором в цьому випадку завжди є нейтральний світлий відтінок, він оформляє стіни, стелю, основна частина меблів. До речі, стіни в сучасному стилі рідко обклеюють шпалерами, в основному це - фарба або фактурна штукатурка, завжди однотонні, без малюнків або орнаментів.

Качественная плитка церсанит купить по самой выгодной стоимости на сегоднявшний день.

Інший популярний варіант: більш холодні і грубі текстури, такі як камінь або бетон, також доречні елементи зі скла і хромовані поверхні. Таким чином в сучасному дизайні відображається життя великого міста. Наприклад, часто в сучасному стилі зустрічається плитка, що імітує бетонну поверхню, причому їй оформляють як стать, так і стіни. Базовий колір - все ще однорідний і світлий.

Дизайн кімнати в сучасному стилі з елементами під бетон

Жоден ремонт кв в сучасному стилі не обходиться без копіткої підбору меблів. Цей пункт дуже важливий, адже всі меблі повинні мати вивірені пропорції, прямі лінії, а також бути функціональною. Сучасний стиль часто задіює меблі-трансформер, будь то практичні столи-тумби або ліжка на подіумах з вбудованими висувними полками.

Ремонт в сучасному стилі фото

Будь-який варіант ремонту квартири в сучасному стилі - індивідуальний і неповторний. Оформлення підлаштовується під власника, його потреби і побажання, а також грамотно вписується в особливості самої квартири. Ремонт в сучасному стилі особливо підходить молодим людям, в ньому комфортно жити як одному, так і в компанії з коханою людиною.

Похожие страницы: