Канал Ю Косметичний Ремонт

Пізнавальне і в той же час модне шоу розраховане в першу чергу на тих, хто в гонитві за якимись ідеалами не помічає, як псує себе, свою зовнішність.Чи хочете ви, щоб вас оцінили по достоїнству? У передачі оцінять не тільки ваш первісний вигляд, а й дадуть оцінку вас після вашого перетворення.Ведуча шоу Дженні Фрост разом з вірним помічником подом борються з штучно-придбаної красою, будь то якийсь нереальний автозагар, надмірна кількість макіяжу або ж зіпсовані незрозумілими процедурами волосся.Всіх учасників чекає перетворення в дусі здобуття природного зовнішнього вигляду, привабливості.

 

Спілкування з подом допоможе зрозуміти учаснику шоу, що все, що він робив було зайвим, невірним, що в більшості випадків підтверджується оцінкою звичайних перехожих.Після цього учаснику підбирається стиль одягу, зовнішній вигляд, а потім проводиться повторне опитування серед перехожих, які кардинально змінюють своє ставлення до учасника.

 

Відео до фільму Косметичний ремонт

 
Сара Окс у програмі "Косметичний ремонт" На МУЗ-ТВ

Прибрали до рук. Чому районні автовокзали зроблять приватними? - АіФ в Омську
Будівля була зроблено косметичний ремонт, ми також oblagorodili fasadnuû замок, внутрішні приміщення автобус.Закупили сидіння, в залі очікування стоїть плазмовий телевізор. Є й зона .. Усім пасажирам, які мають проїзні, поїздки обійдуться дешевше на 15%.

Похожие страницы: