Що Таке Косметичний Ремонт Авто

Косметичний ремонт автомобіля - що він із себе представляє?

Косметический ремонт автомобиля «детейлінг» - це новий термін, яким позначають процедуру, призначену для поліпшення і відновлення зовнішнього вигляду, аромату і свіжості автомобіля.

 

Прикрасити свій автомобіль можна і самостійно. Для цього необхідно затратити два-три години вільного часу і трохи доведеться забруднити руки.Якщо автовласник хоче пишатися своїм автомобілем, то необхідно проводити один раз на рік професійний догляд.Якщо автомобіль знаходиться в експлуатації у важких умовах або дуже активно, то таку процедуру слід проводити частіше.

 

До важких умов можна віднести: вплив пилу, бруду та інших факторів, які мають вплив на зовнішній вигляд автомобіля; неприємні запахи, підвищена вологість, цвіль.

 

Розглянемо деякі процедури косметичного ремонт автомобіля, необхідні для вашого автомобіля.

 

1 Мити зовні автомобіль. Можна використовувати детергенти та інші спеціальні засоби для чищення, які можуть використовуватися для зняття таких забруднень, як: гудрон, лак, мастильні матеріали.Головне, щоб вони не пошкоджували полірування поверхні.

 

Косметический ремонт автомобиля 2 Провести ретельну шліфовку, слідом за нею провести таку шліфування і полірування.Це необхідно для отримання блиску в максимальному ступені.

 

3 Очистити і наполірував хромовані та інші металеві деталі.Особливу увагу слід приділити фарам, колісним дискам, ковпаків, різним декоративним елементам.

 

4 Усунути нагар, бруд, мастило з нижньої частини автомобіля, підвіски, мостів і вихлопної системи.

 

5 Провести антикорозійну обробку, акуратно підфарбувати все стершиеся або відшарованої місця.При пошкодженні металу спочатку слід його загрунтувати, потім нанести кілька тонких шарів фарби, один товстий шар.При необхідності обширної фарбування краще звернутися до професіонала.

 

Косметический ремонт автомобиля 6 Зняти і промити шампунем чохли і все килимки.

 

7 Весь салон потрібно обробити пилососом. Особливу увагу приділіть щілинах і кишенях.

 

8 Провести суху хімчистку, видалити плями і патьоки зі стін сидінь, з усіх поверхонь, обшитих тканиною.Провести штопання і заклейку цих поверхонь, якщо це необхідно.

 

9 Очистити і відновити всі поверхні покриті шкірою.

 

10 Очистити і відполірувати всі металеві деталі. Провести в міру необхідності їх ремонт, відшліфувати потертості і подряпини.

"Kosače весело» Jaguar XF, три роки не вік - Для кермом
Так само як і в багатьох інших автомобілів, hromirovannoe обрамлення кузова не vyderživaet діяльність himreaktivov, kotorymi взимку покриті дороги з вами батьківщини.Всього за один сезон хром може помутніти, внаслідок чого автомобіль..

Похожие страницы: