Косметичний Ремонт Спальні

Косметичний ремонт спальні - етапи проведення

Ремонт спальні - важливий етап благоустрою вашого житла.Багато більшу кількість свого часу проводять саме в спальні.Тому щоб кімната мала оновлений інтер'єр, потрібно періодично виконувати косметичний ремонт спальні.При цьому необхідно дотримуватися важливі фактори ремонту.

 

Починаючи роботи з оздоблення, потрібно пам'ятати, що, як правило, спальна кімната розташовується в самому віддаленому кутку житла, так як це ваш особистий простір, яке не призначене для сторонніх поглядів.Тому ремонт спальні заслуговує особливої ​​уваги, адже в ній потрібно забезпечити спокійну і комфортну обстановку.

 

Етапи проведення косметичного ремонту спальні

 

1.Підлоги. Починати роботи потрібно з заміни старого підлогового покриття на нове.Рекомендоване підлогове покриття - ламінат. Сьогодні даний матеріал для настилу підлог дуже популярний і має привабливий вигляд.У ламинате є спеціальна утеплююча підкладка, яка є свого роду утеплювачем, що забезпечує комфорт для ваших ніг.Також підійде підлога з натурального дерева, паркетної дошки. Такі підлоги відмінно підійдуть як до традиційного стилю, так і сучасному.

 

 
2 стіни. Після Ukladka нову підлогу udalâût з Sten шпалер. Kleita наклеєні шпалери можна тільки після того, як Того, як і всі стіни obrabotany gruntovkoj.Шпалери повинні бути не дуже яскраві, тому що такі шпалери, як правило, викликають роздратування у людини, що знаходиться в кімнаті.Головний критерій вибору шпалер - їх натуральність, екологічність.Краще всього використовувати рідкі шпалери, шовкографію, шпалери з вініловим покриттям.

 

3. Стеля. Кольорове рішення спальні може бути змінено шляхом використання натяжної або підвісної гіпсокартонної стелі, який може міняти освітлення за допомогою вбудованої в нього всілякої підсвічування.Натяжні стелі дозволяють змінити вигляд і стиль кімнати.

 

4. Двері. Якщо двері скриплять, тріщать, погано закриваються - обов'язково необхідна їх заміна на міцні, з хорошою звуко-і теплоізоляцією.

До ЧС-2018 старовинні будинки Ростова-на-Дону покривають дешевої штукатуркою - Вільна преса - Південна
Ні підрядники, ймовірно, не виправити заощадити на косметичний ремонт... Проти такого «євро-ремонту» збунтувалася громадськість.

Похожие страницы: