Косметичний Ремонт в Щелково

Ремонт квартири в Shtelkovo

Ремонт квартир Москва- ціни приватних бригад, безкоштовний виїзд на огляд об'єкта, знижки до 30% при комплексних замовленнях.

Прихід інспекційної квартирі протягом 24-48 годин - безкоштовно. poétapnogo плану розвитку Graphics працює з пензлем з підтримання їх srokov події. Надання вантажного автомобіля для транспортування будматеріалів - безкоштовно. Низькі ціни завдяки прямим контактам з провідними постачальниками будівельних матеріалів. Установка IP-відеокамери на об'єкті за Вашим бажанням для відстеження виконання робіт - безкоштовно.При комплексному замовленні клієнта чекає гнучка система знижок і приємних бонусів.В результаті Ви отримуєте:

 
     
  • косметичний, капітальний або євроремонт квартири в Щелково за цінами приватної бригади;
  •  
 
     
  • високоякісні матеріали від офіційних постачальників зі знижками;
  •  
 
     
  • офіційний договір з гарантійними зобов'язаннями.
  •  
 

Виїзд фахівця для оцінки вартості і термінів проведення ремонту квартири в Щелково здійснюється безкоштовно протягом 24-48 годин з моменту прийому заявки.

 

Дотримання термінів виконання робіт

 

Індивідуально розроблений план-графік робіт гарантує здачу об'єкта точно в строк і дозволяє клієнту мати чітке уявлення про всі етапи, обсязі та порядку проведення ремонту квартири в Щелково.Контролювати процес ви можете будь-яким зручним для вас способом: особистою присутністю, або віддалено, скориставшись нашою безкоштовною послугою з установки ip-відеоспостереження.

 

Контроль якості ремонту квартири в Щелково в режимі «онлайн»

 

За наявності постійного інтернет-з'єднання наша фірма з ремонту квартир в Щелково «під ключ» надає клієнтові можливість безкоштовної установки ip-камери на весь період проведення робіт.Слідкуйте за робочим процесом віддалено з будь-якої точки світу з будь-яких наявних цифрових пристроїв: планшетів, ноутбуків, смартфонів і пр.

 

Безкоштовна доставка будматеріалів

 

При замовленні ремонту квартири, будь то косметичний, капітельні або євроремонт однокімнатної, двох-або трикімнатної квартири в Щелково, ми надаємо клієнту безкоштовні послуги з доставки будівельних матеріалів, які ви можете замовити як по каталогах компанії зі значними знижками, так і самостійно.Можливість використання вантажного автотранспорту компанії зберігається незалежно від способу придбання матеріалів і обговорюється в індивідуальному порядку.

Возможно, вам понравится:
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири - від огляду до
Ремонт квартири - від огляду до

Найдешевшу квартиру в Москві можна зняти за 15 тис. рублів - Нерухомість Росії
Шосте місце - квартира після косметичного ремонту з усіма меблями за 24 тис.рублів, що знаходиться на 5-му поверсі 12-поверхового будинку в 5 хвилинах ходьби від станції метро «Щолківська».Sdachi період - до 18 Жовтня. Далет три місця оренді житла, predlagaemиm 25 tиs.

Похожие страницы: