Косметичний Ремонт Світла Яковлєва

Школа ремонту - ремонт своїми руками статті

Чому, затіваючи ремонт, ми в останню чергу згадуємо про світлі в інтер'єрі? Адже починається ремонт з прокладки електрообладнання, а до цього треба спланувати розміщення світильників відповідно до задуманого дизайном.Саме тому задуматися про вибір світильників бажано ще на етапі планування ремонту.  
З чого почати?  
Якщо ви вирішили кардинально поміняти освітлення своєї квартири, вам, швидше за все, доведеться міняти і електричну розводку.А робити це необхідно перед оздоблювальними роботами. Дизайн-проект інтер'єру неодмінно повинен включати в себе план електропроводки - з усіма розетками та вимикачами.Ретельно продумайте, де у вашій квартирі будуть розміщуватися світильники та побутові електроприлади.Відповідно до плану розмітьте зручне положення розеток і вимикачів.Якщо у вашій квартирі стара електропроводка, перед ремонтом обов'язково замініть її на мідну.Підрахуйте потужність приладів, включаючи всі світильники, і порадьтеся з професійним електриком: навантаження на проводку повинна відповідати загальній потужності електроприладів.

 

Плануючи включити в систему освітлення точкові світильники або світильники на струмопровідних шинах (струнах), пам'ятайте, що для їх роботи потрібен трансформатор.Цей прилад необхідно куди-небудь «сховати» - залишений на увазі, він зіпсує всю принадність свіжовідремонтовану інтер'єру.Найчастіше трансформатор монтують за підвісну або натяжна стеля.

 

Принципи світлового дизайну  
Світловий дизайн інтер'єру - це багаторівнева система з різних світильників, індивідуальна для кожного конкретного приміщення.За допомогою світла можна створити певний настрій, виділити в інтер'єрі предмети декору або функціональні зони і навіть візуально змінити геометрію приміщення.

 

В чому ж суть цієї системи світлового дизайну?  
1. Світло в сучасному інтер'єрі повинен грати не тільки практичне, а й естетичне значення нарівні з оздоблювальними матеріалами.
2. Підсвічування кожної частини кімнати повинна відповідати своєму призначенню.
3. У будь-якому приміщенні квартири потрібно створити комбінацію з 2-3 видів освітлення - основного, локального і (іноді) декоративного.

Купівля квартири в Москві: підводні камені - Московська житлова газета "Квартирне ряд"
І якщо з первинним ринком столиці все більш-менш зрозуміло - купується квартира, робиться косметичний ремонт і при бажанні виконується планування житла, то з вторинним ринком все складніше.Вторинний ринок на перший погляд може дозволити заощадити, але при цьому він таїть..

Похожие страницы: