Як правильно вибрати і купити готові штори?

Вишукані готові штори, легкі або важкі, однотонні або кольорові, класичні або прикрашені різними декоративними елементами - варіантів не злічити! Ви можете прикрасити спальню, кухню, вітальню і дитячу, вибираючи для кожної кімнати свій індивідуальний стиль.

Враховуйте стиль і колірне рішення інтер'єру. Гармонійно виглядає інтер'єр, коли весь текстиль обраний в одній гамі кольорів, поєднуються з оббивкою або кольором меблів, іншим декором. Невірно підібрані моделі штор можуть, звузити або зменшити і так вузьку і невелику кімнату. Купити якісні штори Ви можете на сайті shtorgrad.com.ua, величезний асортимент та привабливі ціни Вас приємно здивують.

Штори на вікна

Перш ніж купити штори на вікна, потрібно знати, яка довжина вам потрібна: витончено лежать на підлозі, які межують з підлогою або доходять до підвіконня. Рекомендації по вибору довжини:

Для варіанту "до статі" - вимірюйте довжину від низу гачка на карнизі до статі мінус 3 см.

Якщо готові штори будуть лежати на підлозі, то до цієї довжині додайте ще 15-30 см.

Так само важливо знати розмір вікна, довжину карниза і тип кріплень.

купити штори

Купити штори стало легко, так як вибір магазинів готових штор величезний. Але в той же час занадто багато їздити з одного салону в інший в пошуках потрібного. Ми хочемо, щоб процес вибору для вас став комфортним. Не виходячи з дому, ви можете проконсультуватися по тканинах і розмірами, вибрати необхідну довжину і колір, замовити штори з доставкою додому.

Асортимент в нашому інтернет-магазині "Шторград"  постійно розширюється, ми враховуємо ваші побажання і додаємо в каталог тільки те, що буде вам цікаво! Ви можете вибрати цікавий дизайн, сидячи біля комп'ютера, порадившись з рідними.

Штори для спальні і вітальні

Щоб не сталося помилок, візьміть до уваги наступне при виборі штор для спальні і вітальні:

"Теплі" відтінки підійдуть кімнаті з "холодним" (блакитний, зелений, фіолетовий) відтінком стін і навпаки. "Холодні" відтінки візуально збільшують простір;

для вузьких кімнат ідеальна горизонтальна смужка або малюнок;

для кімнат з низькими стелями - відповідно вертикальний малюнок або смужка;

щоб зробити високі стелі візуально нижче, вибирайте темні відтінки штор для спальні;

для великих вікон і кімнат підійдуть яскраві, великі малюнки;

для маленьких - пастельні тони, однотонні портьєри або з ненав'язливим малюнком. Так само для невеликих кімнат краще вибрати готові штори або фотоштори в колір стін;

для створення комфорту і затишку в спальні вибирайте спокійні, теплі тони;

штори у вітальні - відображають настрій і смаки господарів і повинні відповідати інтер'єру. Можна не боятися експериментів з тканинами і квітами.

Штори для кухні

Як правило, кухня - це невелике приміщення. Якщо це так, то до вибору штор для кухні потрібно підійти відповідально. Ідеальними варіантами будуть легкі портьєри зі світлою основою в клітинку, смужку або з квітковим малюнком. Тоді в кухню буде проникати більше світла, приміщення буде здаватися ширше і вільніше. Довжину штор рекомендуємо вибирати до середини вікна.

Для великих кухонь можливі будь-які варіанти, які вам більше сподобаються. Довжину краще вибирати до статі.

Штори для дитячої:

вибирайте тканини, які не викличуть алергії і не збиратимуть пил;

якщо ваша дитина надто рухливий, емоційний і непосидючий - вибирайте спокійні відтінки;

часто в дитячій багато яскравих іграшок, кольоровий меблів і текстилю. Тому не варто навантажувати таку кімнату яскравим, барвистим текстилем;

для інтер'єру в спокійних тонах, як раз чудово підійдуть яскраві фотоштори. Дитина буде концентрувати свою увагу і розвивати уяву;

у дітей старшого віку вже є свої переваги в оформленні дитячої. Тому враховуйте їх побажання і захоплення;

в дитячій штори повинні бути світлими або яскравими, радісними, сонячними і не втомлювати погляд;

здійсніть мрію дитини, подаруйте радість і задоволення, створіть маленький світ, в якому малюк буде відчувати себе гармонійно.

Приємних покупок!

Увага! Відтінок на фото може незначно відрізнятися через індивідуальних налаштувань монітора!

Похожие страницы: