Як вибрати маленький кутовий диван для кухні

Маленькі кутові дивани для розміщення кухні дуже популярні, т.к. дозволяють зробити більш комфортним процес прийняття їжі всією сім'єю, а також у разі потреби допоможуть розмістити гостя, що спізнився, на ніч. Невеликі диванчики зі спальним місцем рекомендується використовувати і у великих кухнях, їх ставлять кілька штук (однакових або збігаються за стилем), використовуючи для розмежування простору на кілька зон (обідню та для відпочинку). В інтернет-магазині Kram-ua представлені варіанти кутових диванів, що обов’язково припадуть вам до душі. Фахівці магазину з радістю допоможуть вам вибрати та купити кутовий диван, що буде відповідати всім вашим вимогам по розміру, дизайну та якості.

6332b54def924.jpeg

Вибір потрібної моделі

При виборі маленького диванчика слід дотримуватися наступних правил:

  • Враховувати габаритні розміри у складеному та розкладеному стані дивану та їх відповідність розмірам кімнати.
  • Призначення диванчика: якщо він часто використовуватиметься для сну, то при підборі слід враховувати зростання людини, яка спатиме на ньому.
  • Дизайн та колір оббивки виробу повинні відповідати загальному інтер'єру кімнати, оббивку слід вибирати виходячи з її якості та зносостійкості.
  • Також слід врахувати, що світла оббивка дивану візуально розширює загальний простір приміщення.
  • Бюджетний варіант купується зазвичай для дитячої кімнати або для сім'ї, яка часто переїжджає.

Експлуатаційні вимоги

Кутові міні-дивани для кухні - це компактні розкладні моделі, що можуть використовуватися як спальне місце, тому вони повинні відповідати наступним вимогам:

  • Безпека та простота експлуатації забезпечується оснащенням зручного механізму трансформації, користуватися яким можна із зручністю для людини та не бути небезпечним для здоров'я.
  • У складеному та розкладеному стані диван повинен бути однаково комфортним для людини, сидіння краще вибирати оптимально за м'якістю та пружністю.
  • Фурнітура вибирається з розрахунку високої якості, а оббивка хорошої зносостійкості.
  • Також слід враховувати екологічність матеріалів, з яких виготовлені меблі.

Вибір оббивки та кольору

При покупці такого диванчика для кухні слід подбати про якість оббивки: вона повинна бути досить грубою та міцною, розрахована на можливість чищення за допомогою побутової хімії (шкіра, мішковина чи мікрофібра). Матеріал вибирається з хорошими пиловідштовхуючими властивостями та міцністю. Колір оббивки вибирається однотонний або з малюнком, що добре гармонує із загальним дизайнерським рішенням приміщення (смужки, квіти, клітини, абстракції та ін.).

Невеликі диванчики зі спальним місцем рекомендується використовувати і у великих кухнях, їх ставлять кілька штук (однакових або таких, що збігаються за стилем), використовуючи для розмежування простору на кілька зон (обідню та для відпочинку).

Похожие страницы: