Комплексний ремонт квартири

Ми не втомлюємося повторювати своїм клієнтам «комплексний ремонт квартири» - це вкрай нестандартний процес. Але певні характеристики, все ж, є і слово капітальний - одна з них.

Капітальний ремонт квартири відразу ж викликає асоціації з грунтовним і максимально повним процесом відновлення житла. І так воно і є.

Зазвичай капітальний ремонт квартир в Києві на увазі не тільки заміну всіх покриттів стін, стель і підлоги, але і нову проводку всіх інженерних комунікацій - електрокабелів, фреонопроводов, сантехнічних та опалювальних труб.

Звідси очевидний висновок: ремонт в новобудові - це той же капітальний ремонт квартири. Адже в новому житлі доводиться створювати все з нуля.

Вы можете купить 2 х комнатную квартиру по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Другий висновок - капітальний ремонт під ключ складний процес з великою кількістю учасників. Для його успішного завершення потрібен комплексний підхід, при якому один підрядник контролює всі етапи ремонту.

І ось звідси третій висновок: якісний капітальний ремонт квартири - це завжди комплексний ремонт під ключ. Тому ми зазвичай ототожнюємо ці два поняття і наполягаємо на тому, що ремонтні роботи капітального характеру повинні виконуватися в форматі комплексного ремонту квартир під ключ в Києві.

Фотографія капітального ремонту квартири

В цілому капітальний комплексний ремонт під ключ включає:

1. Електромонтажні роботи та слабкострумові мережі.

2. Прокладка сантехнічних трубопроводів опалення і водопостачання.

3. Штукатурні, шпаклювальні і малярські роботи при обробці стелі і стін.

4. Монтаж гіпсокартонних систем.

5. Плиткові і облицювальні роботи.

6. Столярні роботи по установці дверей, плінтусів і підлогових покриттів з дерева.

7. Монтаж вентиляції та кондиціонування.

8. Демонтаж і вивіз будівельного сміття.

Як бачите, склад робіт, що входять в комплексний ремонт квартир (Київ) досить не маленький. При цьому багато роботи діляться на кілька частин і виконуються в різний час. Тому будь-який капітальний ремонт вимагає професійного підходу і грамотного підбору виконавців.

Однією з головних тонкощів комплексного ремонту квартир під ключ є правильне вибудовування послідовності всіх будівельних робіт і своєчасне виконання кожним учасником процесу своєї роботи. Завдяки цьому комплексний ремонт (Київ) буде виконаний точно в термін, а не перетворитися на нескінченну епопею.

Ціна капітального ремонту квартири

На капітальний комплексний ремонт квартир ціни в Києві зазвичай трохи вище за ціну звичайного ремонту. Це пов'язано з тим, що виконують його зазвичай будівельні компанії, а не приватні бригади. А якщо мова йде про ремонт квартир під ключ, комплексний підхід вимагає залучення додаткового управлінського персоналу і супутніх витрат.

Такі витрати супроводжують будь-який ремонт, але наша кошторис на комплексний ремонт квартир в Києві містить абсолютно всі витрати на організацію і проведення робіт. Інші підрядники можуть просто не називати Вам такі витрати, щоб заманити низькою ціною капітального ремонту. Тому будьте пильні і уважно перевіряйте кошторис комплексного ремонту квартири.

Для отримання більш докладного роз'яснення особливостей та порядку організації комплексного ремонту під ключ саме Вашого житла - телефонуйте нам в будь-який зручний час або залишайте заявку на зворотний дзвінок в КОНТАКТАХ.

Похожие страницы: