Косметичний Ремонт Квартири це

Косметический ремонт квартиры

косметичний ремонт квартир в Москві

 

Косметичний ремонт квартири-С, що, як

 

Косметичний ремонт квартири починається від видалення Покриття старих стінах і стелі.
Якщо стеля покрита побілкою, потрібно змочити її водою і зняти шпателем.Це досить трудомісткий процес, роботу треба виконувати ретельно, щоб не залишилося і сліду вапна.Інакше після нанесення фарби на стелю можуть з'явитися пухирі. За один раз складно видалити всю побілку, тому зазвичай процедура повторюється кілька разів.Дрібний пил ретельно змивають мокрою ганчіркою.

 

Косметический ремонт квартиры в МосквеШар фарби зі стелі видаляють шпателем, відшаровуючись ділянки поверхні.
Якщо стіни обклеєні шпалерами, то потрібно їх видалити, а ті ділянки, на яких вони не відриваються від стіни, змочити водою і очистити за допомогою шпателя.
Стару фарбу на дверях і рамах вікон потрібно видаляти тільки тоді, якщо вона потріскалася.Масляну фарбу можна зняти хімічним або термічним способом.Хімічний спосіб передбачає розм'якшення шару фарби за допомогою спеціального складу - змивки.Потім видаляємо його все тим же шпателем. Косметический ремонтПри термічному способі фарбу розм'якшують будівельним феном і видаляють скребком.Обидва способи досить трудомісткі.

 

Перш ніж почати фарбувати стіни і стелю або клеїти на них шпалери, необхідно вирівняти поверхні за допомогою штукатурки і нанести шпаклівку.Штукатурка може бути частковою або повною. Повна штукатурка - це вирівнювання всієї поверхні стін, часткова штукатурка - обробка тільки тих ділянок, на яких є нерівності або з'явилися тріщини.
Тріщини на штукатурці можуть з'явитися, якщо в розчині занадто багато в'яжучих речовин або він погано перемішаний, якщо штукатурка занадто швидко сохла через високу температуру повітря або шар розчину занадто товстий.Щоб уникнути появи тріщин, точно дозуйте в'яжучі речовини і ретельно перемішуйте розчин, щоб штукатурка сохла не надто швидко, не допускайте протягів в приміщенні.
Шпаклівку наносять після закінчення штукатурних робіт. Вона дозволяє домогтися більш досконалого вирівнювання поверхонь.Також її обов'язково наносять перед фарбуванням стелі та стін і перед поклейкой шпалер.Потім зверху наносять спеціальну грунтовку і зачищають.

Оренда найдешевшої квартири в Москві коштує 15 тис. рублів - PRO Нерухомість
Самуї .. deševuû квартира в Москві може Зняти 15-й.рублів. Це 1-кімнатна квартира, що знаходиться в новому мікрорайоні Леберецкіе поля, в районі Некрасівка, в 10 хвилинах їзди на транспорті від станції метро "Вихіно".Житло пропонується з ремонтом від забудовника, ..

Похожие страницы: