Косметичний Ремонт в Квартирі Ціна

Недорогий косметичний ремонт - доступна послуга

стоимость косметического ремонта квартиры, цена косметики комнатыЯкщо вашій квартирі потрібне оновлення, довірте проведення робіт майстрам компанії «SV Груп».Багаторічний досвід, оптимальні розцінки, гарантія якості - ось лише деякі переваги співпраці з нами.

 

Що собою представляє недорогий косметичний ремонт квартир, який належна бути його підсумкова вартість? Комплекс заходів передбачає часткову заміну оздоблювальних матеріалів, ремонт деяких комунікацій, обладнання.Завданням косметичного ремонту не є конструктивні зміни, перепланування, зміна дизайну, конфігурації стелі.

 

Цей спосіб облаштування квартири - один з найбільш простих і доступних за ціною.Косметичний ремонт складається з оздоблювальних робіт, мінімальних послуг, що стосуються заміни електрики, сантехніки, конструктивних елементів.

 

Вартість ремонтних робіт:

 
     
  • Ціна Підходить для vidam робіт, починаючи з 2500 рублів за кв.метр (вимірюється по підлозі квартири);
  •  
  • фахівець здійснює безкоштовний виїзд на об'єкт і становить детальний кошторис;
  •  
  • надається обов'язкова гарантія після виконання косметичного ремонту (1 рік).
  •  
 

Які завдання вирішує облаштування квартири цим способом?

 

Недороге оновлення приміщень виконують з метою сезонного поліпшення або невеликий реставрації старого житла.Затребуваність косметичного ремонту також обумовлена ​​підготовкою квартири до продажу (її ціна трохи збільшується, житло набуває свіжий вигляд).Також комплекс заходів проводять перед здачею нерухомості в довгострокову оренду.

 

Види робіт

 

Які заходи проводяться в процесі косметичного ремонту квартир в СПб? Сюди відносяться малярні, штукатурні, плиточні роботи, демонтаж і установка плінтусів, пристрій підлогового покриття, дрібні ремонтні операції, пов'язані з інженерними системами.

 

Особливістю косметичного ремонту приміщень різних типів (торгових, офісних, житлових) є зведення до мінімуму обсягів усіх заходів, включаючи обробку стін, підлог, стель.Тому в даному випадку не передбачається вирівнювання поверхонь конструктивних елементів квартири.

П'ятірка найдешевших квартир у столиці, що здаються в оренду - Нерухомість Росії
Ця квартира мебльована, є побутова техніка, але здавали її всього на 2 місяці за ціною 18 тис.рублів. За 20 тис. рублів на .. Четверте місце в рейтингу найбільш дешевих орендних квартир займає однокімнатна квартира після косметичного ремонту за 22 тис.рублів.

Похожие страницы: