Принцеси Діснея

Оригінальні ляльки Принцеси Діснея випускаються тільки за ліцензією. В даний час існують лише кілька компаній-виробників, які можуть постачати на ринок цих ляльок. Серед них такі відомі як Mattel, Hasbro, Simba і, звичайно, сама компанія Disney.

Ляльки-принцеси випускаються в різних варіантах розмірів - є стандартні - близько 28 сантиметрів, тобто такого ж розміру як Барбі або Монстр Хай. А є лялечки маленького розміру - «кишенькові» - близько 10 сантиметрів заввишки. Зазвичай для таких іграшок випускають різні додаткові ігрові елементи - будиночки, карети, меблі - можна створити своє власне королівство або цілу казку.

Куклы принцессы Дисней купить по самой выгодной стоимости на  сегодняшний день.

У лінійці ляльок кілька незмінних персонажів, яких знають не тільки діти, а й їхні батьки: Попелюшка, Русалочка Аріель, Рапунцель, Білосніжка, Красуня Белль.

Це ляльки розміром близько 28-29 сантиметрів. Найчастіше, ліф у ляльки пластиковий, а спідниця - тканинна. Всі аксесуари знімні - туфлі, діадеми, сережки. Волосся добре прошиті, їх можна розчісувати. Практично у всіх принцес волосся довге, а це дуже подобається дівчаткам. Ручки і ніжки не шарнірні, рухаються вгору-вниз, голова теж рухлива.

У цій серії випускаються ігрові набори, наприклад, з додатковими комплектами одягу, з аксесуарами для створення зачісок, з аксесуарами для дівчаток. Бувають ляльки, з якими можна купатися. Або лялечки з різними світяться елементами. Наприклад, одна з ліній - Сліпучі принцеси - у яких світиться намисто і діадема, якщо вони танцюють.

Компанія Дісней випускає не тільки класику, а й сучасних героїнь. Принцеси з популярних мультфільмів теж стають красивими ляльками. Одні з найулюбленіших зараз - це Анна та Ельза з мультика «Холодне серце». До речі, майте на увазі, що в цій серії є ще ляльки Крістоф і Олаф.

Ціла серія ляльок присвячена Принцесі Софії - маленьку дівчинку, яка тільки вчиться придворним мудростям.

Випускаються і колекційні ляльки принцеси Дісней. Наприклад, однією з останніх побачила світ Попелюшка, за однойменним фільмом - лялька одягнена в таке ж пишне бальне плаття, як і в кіно - блакитне, прикрашене метеликами і стразами. А личко принцеси - один в один як у героїні.

Похожие страницы: