Шафа купе на замовлення

Перш ніж замовити шафу купе, потрібно визначитися з типом шафи, який Вам потрібен. Залежно від місця розміщення і того, що в ньому будете зберігати шафа може бути по-різному сконструйований. Отже, існують 2 основних види шафи: шафа орної і шафа розсувний. Різниця між цими шафами залежить від принципу відкривання дверей.

Орної шафа - це шафа з дверцятами на петлях, які відкриваються назовні. Це класичний шафа, принцип якого є основою для будь-яких меблів. Прикладом може служити шафа книжкова зі скляними дверцятами або шафа навісний для кухні.

Шафа розсувний - це популярний шафа курці. Такі шафи купе на замовлення з'явилися відносно недавно, як відповідь в потреби економити простір невеликих квартир. Тепер розсувний шафа вдосконалюється і розвивається. З'явився шафа купе з фотодруком і шафа купе з прорізами в дверях. Подивіться більше варіантів на сторінці про шафи купе фото .

Як замовити шафу купе, поради та рекомендації

Якщо у вас в квартирі є ніша або сегмент п-образної стіни, то тут прекрасно розташується вбудована шафа купе. Для такого шафи досить замовити двері на шафу купе і розмістити полиці усередині. Каркасом будуть служити самі стіни приміщення. Тоді обійдеться замовити шафу купе недорого.

Якщо у Вас стіни мають яскраво виражену кривизну, то вам рекомендується замовити шафу-купе з каркасом. Це забезпечить безвідмовну і тривалу роботу розсувних механізмів. Матеріал для каркаса може бути будь-який від ДСП до масиву дерева. Недорого можна замовити шафу купе Київ у компанії «Меблі Замовлення», так як є власне виробництво. Детальніше про виготовлення шаф купе Київ можна подивитися тут.

Велика увага приділяйте розсувному механізму. Розсувні системи для шаф купе повинні бути хорошої якості від хорошого виробника. На інших матеріалах можна сміливо економити. Замовивши таку шафу купе ціна його буде недорогий, а експлуатаційні можливості високі.

Шафа купе, застосування

Найчастіше замовляють шафа купе в спальню. Це дозволяє організувати компактну вбиральню для особистих речей. Користується популярністю шафа купе в спальню з фотодруком, який не тільки організовує речі, а й розширює простір кімнати за рахунок малюнка з перспективою. Цьому присвячено цілий розділ шаф, подивіться шафа купе в спальню фото .

Актуальним рішенням стає шафа купе в передпокій. Маленьке простір і необхідність розмістити верхній одяг зробили вбудована шафа в передпокій кращим рішенням. Нами створено багато вдалих вузьких і високих шаф купе, які поміщають в собі і шафа для взуття та шафа для одягу. При цьому цілісна дзеркальні двері акуратно ховає все від сторонніх очей, створюючи порядок і збільшуючи простір маленькому передпокої.

Шафа ліжко

Організаційні можливості роблять незамінним шафа купе для вітальні або для дитячої. Порівняно новим винаходом став шафа-ліжко. У дитячу підійде шафа ліжко двох'ярусна. Механізм трансформації шафа ліжко - це розсувні системи, які опускають дверцята шафи вниз, утворюючи дно ліжка. Така підйомна шафа ліжко незамінна в невеликих приміщеннях, добре зарекомендувала себе для дитячої, для обладнання гостьової кімнати.

Похожие страницы: