Кухня на замовлення

Що краще, купити кухню в магазині або зробити на замовлення? Більшість людей відповідять однозначно, що виготовлення кухні на замовлення є найкращим варіантом. Чому?

Давайте розберемося, в чому перевага меблів на замовлення від виробника перед уже готовими меблями з магазину.

Основною перевагою вже готових меблів є можливість тут і зараз побачити і помацати готовий зразок, подивитися фурнітуру, фасади, якість збірки, акуратність і надійність всієї моделі. Основний недолік - її універсальність, однотипність і стандартність. На практиці готові меблі виробляють на основі певних моделей, що складаються зі стандартних модулів строго визначених розмірів. З цих модулів як конструктор «збирають» кухонний гарнітур, відповідний зображенні в каталозі або зразком в салоні.

Купить качественную мебель на заказ Вы можете у компании Maestro, цены на услуги Вас приятно удивят.

Навпаки, меблі на замовлення проектують і виробляють, виходячи з унікальних особливостей і розмірів конкретного приміщення. Покупець може запропонувати свої «фішечки», а постачальник бути гнучким у ціновій політиці, зменшуючи або, навпаки, збільшуючи вартість кухні на замовлення, варіюючи фурнітурою і іншими наповненнями. Завдяки цьому, можна максимально ефективно використовувати простір кожної кухні від виробника. При виборі меблів на замовлення у покупця з'являється можливість вибору використовуваних матеріалів, фасадів, корпусів, фурнітури та іншого наповнення кухні на замовлення, завдяки чому можна повністю реалізувати свої бажання і фантазії. Не треба забувати, що стандартні кухні дуже обмежені в колірній гамі корпусів і фасадів, що не дозволяє отримати ту модель кухні на замовлення, яку хочеться.

Меблі на замовлення, а також кухні на замовлення зазвичай виготовляють компанії, які на цьому спеціалізуються. В основі використовуються стандартні модулі, але до цього пропонується додаткова комплектація: практично будь-який розмір модулів, набагато більш різноманітний асортимент матеріалів, «наповнення», фурнітури.

Отже, на підставі вищесказаного, основні переваги меблів на замовлення:

відповідність абсолютно всіма параметрами приміщення.

Спеціаліст меблевого виробництва виміряли точні розміри Вашого приміщення, визначає відстань від і до водо- і газо- труб, визначає місця підключення вентиляції, вносить рекомендації по розташуванню всіх розеток і вимикачів. Точність і унікальність цих вимірів дозволяє сконструювати кухню на замовлення, ідеально вписується в кухонний простір.

облік всіх побажань замовника, що відповідають нормам безпеки і практичності.

На відміну від серійних меблів, зробленої зі стандартних модулів, кухні на замовлення виготовляються індивідуально для кожного покупця. Ви тільки уявіть, Ви стаєте власником кухні на замовлення, виконаної за індивідуальним зразком !!! Другий такий немає ні у кого !!! Навіть якщо хтось інший візьме за основу Вашу модель кухні на замовлення, вона все одно буде інший, тому що інший покупець буде робити її відповідно до свого смаку.

Враховуються всі побажання замовника: колір, тип, фактура фасадів, декору і виробника корпусу меблів, зовнішнього вигляду ручок та іншої фурнітури.

індивідуальний дизайн проект.

Кожна кухня, зроблена на замовлення, має власний стиль і характер. На підставі даних, знятих заміряє, дизайнером складається первинний дизайн-проект. На розгляд замовнику завжди пропонується кілька різних варіантів дизай-проектів компонування кухонних меблів, предметів інтер'єру, а також вибирається найбільш вдале розташування всіх складових. Тут же робиться приблизний розрахунок вартості кухні на замовлення.

гнучка цінова політика.

Це дозволяє виготовити кухонні меблі за прийнятним для кожної сім'ї бюджету. Змінюючи постачальника комплектуючих, виробників ДСП, вигляду фасадів і стільниць, можна істотно знизити або, навпаки, підвищити вартість кухні на замовлення.

Похожие страницы: