Складання проекту дизайну ванної кімнати і проведення ремонту під ключ

Сьогодні дизайнери часто пропонують досить нестандартні і сміливі рішення, і прикладів тому є величезна кількість, так наприклад дизайн ванної кімнати 4 кв вже зовсім не прив'язаний до кордонів приміщення і може повністю задовольнити самого вибагливого людини.

Що щодо проведення ремонту ванної під ключ за узгодженим проектом дизайну - це найбільш копітка і важка робота. І проведення його довірити краще досвідченим фахівцям, так само як і розробку дизайну. Замовляючи ремонт ванної кімнати під ключ, замовник отримує величезну кількість переваг.

Насамперед після звернення в спеціалізовану компанію і замовляючи ремонт ванної кімнати під ключ, найближчим часом до клієнта виїжджає фахівець, як правило, це сантехнік адже саме він починає первинний етап проведення всього ремонту у ванній кімнаті. Необхідний його приїзд для обговорення детально всього ремонтного процесу і узгодження відповідно до дизайну:

Качественные бензопилы в Харькове купить на сегодняшний день.

необхідності виконання перепланування ванної кімнати або санвузла;

перенесення або перепланування всієї сантехніки і труб.

У разі виконання оздоблювальних і плиткових робіт нестандартного вигляду, так само приїжджають додатково і обробники.

Після вибору дизайну майбутнього інтер'єру ванної кімнати, з'ясування всіх нюансів, узгодження кошторису, досвідчені майстри приступають до виконання ремонту.

Проводиться демонтаж старої сантехніки: унітаз, змішувачі, раковина; виноситься пральна машинка і так далі.

Демонтуються старі каналізаційні та водопровідні труби, починаючи з видалення лічильників води і від'єднання від трійника центральної каналізації. При необхідності може бути виконана заміна і врізання основного стояка.

Готуються під розмітку штроб стіни, які робляться з урахуванням конкретної ситуації для того щоб виключити утворення пилу вони по можливості робляться за допомогою перфоратора. В стояку труби переносяться і компонуються.

Перенесення, а так само заміна при необхідності змійовика або полотенцесушителя з установкою перемички.

Виконується розведення каналізації.

Проводиться монтаж поліпропіленових нових труб і поточна розводка приладів: вбудовується змішувач, монтується система інсталяції і так далі.

На завершення виконуються оздоблювальні роботи відповідно до проекту дизайну.

Економте власні гроші і час - довіряйте дизайн і ремонт у ванній кімнаті досвідченим фахівцям.

Похожие страницы: