ЯК ЗНАЙТИ ГАРНОГО АДВОКАТА У КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВАХ

Опинитися обвинуваченим у кримінальній справі може не тільки закоренілий злочинець, а й цілком добропорядна людина. У цьому випадку постає питання вибору адвоката, так як самостійно захищати себе без спеціальних знань просто нереально. Далеко не всі слідчі і суди зацікавлені в тому, щоб досконально розбиратися в кожній справі.

Тому без хорошого адвоката навіть ні в чому не винна людина може опинитися за гратами. Вибір адвоката справа досить складна, адже якщо вірити рекламі, кожен фахівець володіє знаннями і досвідом, сумлінно ставиться до своїх обов'язків.

У разі звинувачення у кримінальній справі необхідно розуміти, що саме від адвоката залежить ваша свобода або термін, проведений в місцях позбавлення волі.

Захисник може провести власне розслідування, знайти докази вашої невинності, а при наявності провини - пом'якшувальні обставини, що дають можливість перекваліфікувати злочин в менш тяжкий або отримати мінімальне покарання.

Як вибрати адвоката?

Існує чимало можливостей пошуку і вибору адвоката. По першому враженню визначити кваліфікацію захисника досить складно. Та й можливість особисто поспілкуватися з великою кількістю адвокатів і скласти уявлення про них є далеко не завжди. Тому багато хто йде по шляху найменшого опору і погоджуються на першу пропозицію. К вашему вниманию Уголовный адвокат в Москве. Круглосуточно. Лучшие адвокаты по Уголовным - адвокат с большой практикой, специализирующийся на уголовном праве.

Як знаходять адвокатів:

- Безкоштовний захисник, якого призначив суд або слідчий. Нерідко у таких захисників невисока кваліфікація, а досвід невеликий. Оплачуються його послуги досить скромно, тому адвокат не проявляє особливого завзяття, не бажає заперечувати слідчому. Часто такий адвокат грає на стороні слідчого і переконує свого клієнта в усьому з ним погоджуватися. Звичайно, винятків з цього правила є чимало, але ось питання, чи варто на них сподіватися і ризикувати роками свободи. Не варто забувати і про те, що в разі програшу справи судові витрати можуть бути покладені на вас, і доведеться відшкодовувати оплату праці адвоката.

- Захисник, представництво якого розташоване в будівлі суду. З одного боку такий адвокат добре знає всіх прокурорів і суддів. Але, з іншого боку він далеко не завжди готовий з ними сваритися і відстоювати свого клієнта. Тому такий вибір є досить неоднозначним.

- Адвокат, обраний за порадою дізнавача або слідчого. Тут все по аналогії з безкоштовним захисником. Такий адвокат може діяти як в інтересах клієнта, так і в інтересах слідчого, в залежності від власних моральних якостей.

- Адвокат, що спеціалізується в галузі кримінального права.

Такий вибір є оптимальним, так як юрист широкого профілю в будь-якому випадку має меншим досвідом, ніж вузький фахівець. При виборі такого фахівця має сенс покладатися на відгуки клієнтів і на власне враження. Захисник повинен як мінімум вміти грамотно говорити, так як йому належить в суді переконати всіх присутніх у вашій невинності.

Похожие страницы: