​Алюмінієвий силовий кабель АВВГ-П

Алюмінієвий силовий кабель АВВГ-П - це плоский виріб спеціального призначення, що складається з струмопровідної жили з ізоляцією ПВХ і зовнішньої оболонки з ПВХ пластифікатором. Провідник виготовлений із спеціального алюмінію, що має чудову м'якість і міцність.

Кабелі АВВГ-П, які представлені на сайті https://amperok.com.ua/ru/kabel-provid/cat-kabel_sylovyj_avvg-p/, випускаються у кількох варіантах. Залежно від регіону та умов експлуатації можна вибрати найбільш підходящу модель. Технічні характеристики кожного виробу відповідають відповідному ГОСТу.

Щоб придбати алюмінієвий кабель АВВГ-П на вигідних та зручних умовах, звертайтесь до нашої компанії. Зручні ціни для всіх діапазонів. Ми пропонуємо відповідні гарантії. Ми доставимо ваше замовлення.

З якою метою його можна використовувати?

Кабелі АВВГ - найпопулярніші серед інших подібних виробів з алюмінієвими жилами, здатні передавати електричну енергію напругою 660 і 1000 В і використовуються як в приміщеннях, так і на відкритому повітрі. Основними сферами застосування є.

  • Для побутових та промислових освітлювальних приладів.
  • Для стаціонарного (фіксованого монтажу) застосування.
  • Для подачі харчування різні види устаткування.
  • Для монтажу дротів різних розмірів.

Цей кабель спеціального призначення практично універсальний, оскільки його можна прокладати в обладнаних каналах, естакадах, шахтах, колекторах, тунелях, вологих чи сухих, у повітрі чи під землею. Також можуть бути передбачені спеціальні траншеї захисту продукту від механічних впливів. Продукт має використовуватися там, де є ризик корозії.

Важливі переваги продукту

Алюмінієвий кабель АВВГ-П має ряд переваг Він не схильний до впливу вологи (за винятком герметичних підземних установок) і витримує тривале нагрівання до +70°C. Може використовуватися при температурі навколишнього середовища від -50 до +50°C. Витримує вологість до 98%.

Алюмінієвий кабель АВВГ-П економічний та довговічний. Цей плаский кабель характеризується відносно невеликою вагою. Це полегшує їхню установку.

Похожие страницы: