​Бонуси та цікаві пропозиції від закладу Parimatch

Бонусна політика Parimatch Bahis є щедрою і покликана привернути гравців і гравців. За перший депозит новачок може отримати бонус до п'ятисот доларів, кожне наступне поповнення принесе в подарунок 25% від внесеної суми.

Кожен покупець може виграти тисячу доларів за раз. Крім основних бонусів, є щотижневі бонуси у вигляді безкоштовних обертань, Кешбек і Кешбек.

Чи можу я бути впевнений, що моя особиста інформація в безпеці з Паріматч?

Parimatch дуже серйозно ставиться до конфіденційності інформації своїх клієнтів і їх особистої інформації, наданої при реєстрації їх ігровий облікового запису. Персональні дані не передаються і не продаються третім особам.

Чи можу я бути впевнений, що мої гроші в безпеці з Паріматч?

У Parimatch все ставки переводяться на окремий рахунок, де вони блокуються до тих пір, поки не буде визначена ставка клієнта.

Ваша конфіденційність завжди гарантована.

Всі ваші грошові транзакції проходять через безпечні канали, які використовуються в онлайн-банку. Ваші дані зашифровані під час транзакції і захищені від третіх осіб.

Чи можу я змінити валюту мого рахунку Parimatch?

У одного клієнта Parimatch може бути тільки одна ігрова обліковий запис. Винятки допускаються строго для кожного клієнта за рішенням і на умовах, встановлених Адміністрацією Паріматч.

Клієнт повинен заздалегідь подати в адміністрацію Паріматч запит на таке право, наступні запити вважаються порушенням закону.

Як я можу змінити свій пароль в Parimatch?

Щоб змінити пароль в особистому кабінеті, перейдіть в розділ «Налаштування облікового запису» і вкладку «Безпека», зайдіть туди і введіть старий пароль, потім новий пароль і продублюйте його в поле нижче. 

Похожие страницы: