​Дитяча кімната в стилі Космос

Дитяча кімната - місце втілення фантазій дитини. Власна кімната для малюка - це його маленький світ, який він створює для себе сам. І як батьки, ви повинні допомогти йому визначитися в тому, що йому дійсно потрібно, облаштувати кімнату дитини так, щоб йому було в ній комфортно.

Зараз існує маса варіантів для інтер'єру дитячої кімнати. Останнім часом, велика увага приділялася вивченню космосу і як наслідок цього, велику популярність придбали фантастичні інтер'єри, зокрема - космічний.

На такий популярний питання, ким ти хочеш стати в майбутньому, більшість дітей, особливо хлопчаки, завжди відповідали однозначно - космонавтом. Для дітей, освоєння всього нового і незвіданого, завжди було цікавою справою. Кожна дитина, напевно, мріяв би побувати в космічному кораблі. Дорогі батьки, не хотіли б ви здійснити мрію ваших дітей? Напевно, багато хто з вас подумають, що це неможливо. Можливо. Адже у своїй власній квартирі ви можете обладнати кімнату дитини в космічному стилі.

Профессиональное изготовление вывесок по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Отже, давайте розберемося що для цього необхідно. В першу чергу, звичайно ж, потрібно розуміти, що основна ідея стилю полягає в тому, що в інтер'єрі повинні бути присутніми предмети і елементи декору, навивати думки про космічному просторі.

Стіл, тумбочки, шафи та інші предмети інтер'єру повинні поєднувати багато функцій. Вони повинні складатися, розкладатися, легко пересуватися, адже космічний корабель - це максимум місця, мінімум речей.

Меблі в кімнату слід вибирати світлих, металевих тонів. У цьому вам допоможе магазин дитячих меблів. На стінах і стелі можна розташувати зображення зірок і планет, щоб створити атмосферу космосу. Також можна на стелі люмінесцентною фарбою нанести цілі сузір'я.

Що ж стосується стін, то їх колір повинен доповнювати колір стелі, щоб кімната виглядала однорідно, як єдиний простір, не поділене, як це буває в звичайних кімнатах. На стінах можна зобразити рельєф якоїсь однієї конкретної планети.

Що стосується вікон, то для них можна використовувати декор, що нагадує ілюмінатори. Це все можна виконати за допомогою гіпсокартону.

Для повного відчуття того, що ваша дитина знаходиться в космічному кораблі, замініть вашу звичайні двері, на скляні двері-купе.

Все це разом буде виглядати оригінально і досить незвично. Ви тільки уявіть, скільки радості і щастя ви доставите своєму чаду, зробивши йому такий подарунок.

Похожие страницы: