​Сонячні батареї для дому та дачі

Сонячна енергія є одним з джерел живлення майбутнього, доступним багатьом вже сьогодні.

Зрозуміло, так ефективно використовувати сонячні батареї для дачі в Ленінградській області, як в більш південних регіонах, не вийде, але, тим не менш, вони вже використовуються і приносять відчутні переваги в багатьох заміських будинках. Як впливає погода на ефективність?

Купить качественные солнечные батареи Вы можете на сайте sunbeam.dp.ua/ по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Щоб вибрати комплект сонячних батарей для дому, необхідно знати необхідну потужність і частоту відключення електроживлення.

Система складається з: самих батарей, контролера заряду, акумуляторів і інвертора, перетворювати запасені в акумуляторі енергію в напругу 220 вольт.

Як правило, батареї встановлюються на стіні (на південній стіні) або на ділянці, так як набагато простіше монтувати їх (немає необхідності герметизувати отвори в даху) і очищати від снігу. Для зберігання енергії використовується кілька акумуляторних батарей свинцевого (як в автомобілі) або гелевого типу.

Установка на стіні будинку Всередині будинку: 4 гелевих акумулятора

Батареї загальною потужністю 1,2 КВт Чотири гелевих акумулятора по 100Аг і інвертор на 9кВт

Які плюси?

A вони такі:

Термін служби комплекту становить 25 років, а й через 25 років видається потужність впаде лише на 20%.

Ніякого спеціального обслуговування.

Застосування сонячних батарей дозволить вашому будинку бути незалежним від проблем, пов'язаних зі зникненням основного харчування, а також знімають необхідність покупки генератора.

Вони будуть незамінні в двох випадках:

1. Часті короткочасні перебої в електропостачанні. Наприклад, три дні система буде заряджати акумулятори, а четвертий день (при відключенні харчування) Розумний будинок буде працювати автономно.

2. Відсутність основного електроживлення або велика сума грошей, запитувана за підключення до електромережі. Зрозуміло, вони не забезпечать постійну потужність в кілька кіловат, але невеликі потреби їм цілком під силу.

Наприклад, якщо будинок, що знаходиться в Ленобласті, споживає середньодобової потужності не більше 0,5 кіловата на годину, то така система позбавить вас від необхідності підключатися до електромережі або купувати генератор.

Використання сонячної енергії дає наступні переваги:

Повна автономність вашого будинку і незалежність від зовнішньої мережі.

Дуже великий термін служби.

Повна екологічна чистота системи.

Резервування основного електроживлення без дизель-генератора.

Не вимагають обслуговування.

Збільшення потужності і ємності системи відбувається легко - шляхом додавання додаткових акумуляторів.

Установка на будь-яку поверхню: стіну, дах, землю.

Похожие страницы: