​5 зелених порад для екологічного підтвердження вашого будинку

Коли ви готові започаткувати стійкий спосіб життя, одне з перших, що потрібно спробувати, стане зеленим у вашому домі. Ваш дім - це місце, де ви їсте, сплять і проводите час зі своєю сім'єю, а тут зелений буде давати далекосяжні результати.

Створення енергоефективного та зеленого будинку простіше, ніж ви думаєте. Ви можете легко розпочати з вибору органічної їжі, без хімічних продуктів та енергоефективних приладів. Зроблення зелених змін допоможе вам заощадити гроші, зберегти вас у здоровому стані та зробити позитивний вплив на світ.

1. Енергозбереження

Збереження енергії вдома легко з деякими простими змінами. Ви можете почати з планування професійного аудиту енергії на дому. Це допоможе визначити області, де ви можете внести такі зміни, як додавання ізоляції. Тоді ви можете вжити додаткових заходів, які допоможуть вам заощадити енергію:

Знизьте свій термостат взимку і підніміть його влітку, щоб зменшити вартість комунальних послуг.

Переключіться на ефективні компактні люмінесцентні лампи (CFL) або світлодіодні ліхтарі, які використовують частину енергії, яка використовує лампи розжарювання.

Вимикайте світло, коли не знаходитесь в приміщенні та вимкніть прилади, які не використовуються.

Постарайтеся замінити пристрої, яким більше 10 років, з такими, що оцінюються за Energy Star, оскільки вони використовують на 50 відсотків менше енергії, ніж звичайні моделі.

Використовуючи холодна вода під час прання.

Скористайтеся сушаркою або сушаркою для білизни, а не сушаркою.

Тримайте свої прилади у високій формі та плануйте регулярне обслуговування, такі як зміни повітряного фільтра, щоб підвищити ефективність.

Використовуйте стельові вентилятори, щоб створити ефект вітру, який допоможе вам почувати себе більш прохолодним; вони використовують менше енергії, ніж кондиціонер.

2. Скорочення відходів

Зменшивши витрати побутових відходів, ви можете зменшити навантаження на полігон. Найкращим способом скорочення відходів є переробка, повторне використання та компостування, наскільки це можливо. Почніть із встановлення окремих контейнерів для переробки паперу, пластику та металу.

Спробуйте скоротити кількість їжі, яка скидається до відходів, приготування їжі та подавання менших порцій. Замість того, щоб викидати продукти і двір відходів, компост його і використовувати в вашому саду як натуральне добриво для ваших рослин.

Ліквідація побутових небезпечних відходів, беручи участь у програмах утилізації громади та перегляду того, що ви використовуєте, іноді може бути більш безпечною альтернативою. Використовуйте той самий мобільний телефон або комп'ютер, наскільки ви можете, і переробляти їх, коли вони розриваються або стають застарілими. Електронні відходи містять токсичні елементи, такі як ртуть, яка забруднює навколишнє середовище. Утилізація електронних виробів зменшує кількість ресурсів, необхідних для виготовлення нових виробів та зменшує викиди парникових газів.

3. Водовідведення

Майже 50 відсотків типової води у домі витрачається даремно. Є багато способів зменшення споживання води, заощадження грошей та збереження цього цінного ресурсу:

Усуньте нечіткі крани, оскільки вони витрачають галон або більше води на годину.

Візьміть короткі зливи, що знижує витрати на опалення та воду.

Використовуйте газовану душову головку, щоб зменшити витрату води.

Вимикайте воду під час зубного чищення, гоління або шампуню.

Оновіть до туалету з подвійним потоком або низьким потоком.

Переробляйте побутові "сіра" вода на водні рослини або змийте туалет.

Зібрати дощову воду в цистерні або дощовій бочці і використовувати її для поливу рослин.

4. Залишайтеся вільними від хімікатів

Конвекційні миючі засоби містять шкідливі хімічні речовини, які можуть становити серйозну загрозу для вашого здоров'я та навколишнього середовища. Вибір органічних очищувачів для рослин набагато безпечніший вибір. Ви також можете спробувати зробити свої власні зелені очищувачі з натуральними інгредієнтами, такими як випічка соди, оцет, лимонний сік та ефірні масла. Це зберігає здоров'я вашої сім'ї, підвищує якість повітря в приміщенні, заощаджує гроші і час, а також зменшує упаковку.

Суворі хімікати можуть навіть бути знайдені в продуктах особистої гігієни, і багато людей не знають про те, що вони можуть викликати алергію або навіть рак. Хімічні речовини в цих продуктах також не є корисними для навколишнього середовища. Завжди читайте етикетки вашої продукції та переходьте на органічні продукти для особистої гігієни.

5. Навчайте себе та свою сім'ю

Дізнайтеся про те, чому зелена жива речовина і які інші речі ви можете зробити, щоб бути більш зеленим. Навчіть родину про важливість збереження навколишнього середовища та показати їм, що саме можна зробити. Ви також можете провести час волонтерської роботи в громаді і дозволити вашому прикладу надихнути інших.

Заключне слово

Кожен день кожна невелика дія, яку ви виконуєте, може відігравати важливу роль у збереженні навколишнього середовища. Зелений у вашому домі не тільки принесе користь природі, але також буде сприяти здоров'ю вашої родини та заощадити гроші. Зелений - це шлях майбутнього, і тепер це найкращий час для початку.

Похожие страницы: