Характеристики та переваги металлосайдинга

Металлосайдинг відноситься до групи облицювальних матеріалів і являє легкі панелі (корисна ширина 225 мм) з оцинкованої холоднокатаної сталі з полімерним покриттям. Матеріал імітує традиційну обробку деревом, при цьому вартість металлосайдинга істотно нижче аналогічних облицювальних матеріалів.





Довговічність: панелі розраховані на експлуатацію до 35 років.
Стійкість до дії вологи, перепадів температур (робочий інтервал від -60 С до + 80 С), ультрафіолетового випромінювання, механічних пошкоджень.
Простий монтаж: матеріал характеризується високою точністю розмірів, надійністю замкової частини. Монтаж не вимагає спеціальних навичок, крім того, обробку металосайдингу можна проводити в будь-який час року.

Качественные жидкие обои Вы можете приобрести на сайте http://bioplast.ua/o-kompanii.html, огромный ассортимент товара и приемлемая стоимость Вас приятно удивят.


Доступна ціна. Купуючи матеріал можна істотно заощадити, якщо купити металлосайдінг від виробника.
У порівнянні з вініловим сайдингом металеві панелі відрізняються більшою міцністю, стійкістю кольору, стабільністю форми (металлосайдінг має низький коефіцієнт термічного розширення).
Пожежна безпека: матеріал має високу стійкість до займання.

застосування металлосайдинга

Завдяки стійкості до займання матеріал задовольняє вимогам пожежної охорони і застосовується при будівництві АЗС, автомийок, складських приміщень, станцій техобслуговування і т.п.
Металлосайдинг є відмінним рішенням в якості оздоблювального матеріалу при влаштуванні зовнішнього утеплення будівель в системах вентильованих фасадів.
Металеві панелі мають більш насичені і стійкі кольори ніж вініловий сайдинг, завдяки чому стають кращим декоративним рішенням як для зовнішніх, так і для внутрішніх оздоблювальних робіт.

Похожие страницы: