Тепла підлога на електриці


Укладання такого підлоги можна зробити самому: акуратно приклеїти поверхню до кахлю і підключити до мережі. Але слід пам'ятати, що згинати і різати дроти не можна.

Мінусом такого покриття є той факт, що якщо пошкодити провід, то виходить з ладу вся система.
плівковий підлогу

Кабель ВВГ купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.


Такий вид статі виготовлений з екзотермічної матеріалу з унікальним покриттям з графіту, на якому розміщуються спеціальні електроди. При їх опорі плівка статі нагрівається. Плюс даної системи в тому, що при частковому пошкодженні матерії не потрібно міняти повністю систему, так як електроди розташовуються паралельно один одному.
Термоплівка

монтаж термоплівки

Такий екзотермічний матеріал можна встановлювати під будь-яким покриттям. Установка не вимагає великих зусиль, але перед укладанням цієї плівки необхідно для початку викласти теплоізоляцію. Ізолон вистилається на бетон, і зверху скріплюється будівельним скотчем. Далі слід прикріпити плівковий тепла підлога до ізоляції за допомогою звичайного скотчу. Необхідно стежити за тим, щоб плівка не нашарувалася.

Монтаж будь-якого виду теплого поле нескладний. Головне врахувати деякі нюанси: для плівкового покриття необхідна попередня ізоляція поверхні; для водяного - наявність окремих стояків в будинку. Ціна робіт безпосередньо залежить від якості будматеріалів. Але економити не варто. Тепла підлога у ванній з лишком окупить себе вже в перший рік використання.

Похожие страницы: