Тепловізійні камери Pulsar

Pulsar NV - професійна лінійка тепловізійних приладів та приладів нічного бачення Pulsar з незвичайними можливостями, орієнтована на досвідчених користувачів та професіоналів. Тепловізійні прилади Pulsar є частиною портфоліо бренду Yukon Advanced Optics і ефективні в будь-якому застосуванні, що вимагає використання високоякісних електрооптичних приладів спостереження. До них відносяться полювання, рибальство, спостереження та дослідження дикої природи (в тому числі за відсутності прямої видимості або за складних погодних умов), нічне бачення та тепловізійне зображення і фотографування, а також пошуково-рятувальні операції.

Ознайомтеся з лінійкою інфрачервоних монокулярів Pulsar NV на чолі з флагманом XP50. Інфрачервоний бінокль Pulsar Accolade також ідеально підходить для спостережень. Також рекомендуються інфрачервоні приціли Pulsar, в тому числі новий Thermion XG50. Цей приціл відразу ж оцінили мисливці та спортивні стрільці при стрільбі вночі.

Преміальні продукти - тепловізори Pulsar

Виробник преміум-класу Pulsar є піонером у створенні передових продуктів для полювання, охорони правопорядку, особистого захисту та пошуково-рятувальних операцій. Бренд зарекомендував себе, створюючи найкращу оптику, програмне забезпечення та функції, доступні на ринку.

Тепловізори "Пульсар" для військових та поліцейських потреб

Pulsar працює з тими, хто захищає і служить, щоб допомогти забезпечити безпеку нашої країни, а Beafoto співпрацює з багатьма державними органами, надаючи такі продукти, як тепловізор pulsar і прилади нічного бачення Pulsar, а також приціли і приціли спостереження, біноклі і далекоміри Наша продукція призначена для використання в широкому спектрі застосувань. Наша команда бере участь у багатьох навчальних курсах та семінарах, щоб забезпечити наших клієнтів знаннями, а також привабливими цінами.

Історія компанії "Пульсар НВ

Вперше бренд Pulsar був представлений у 2008 році. За короткий час, що минув з того часу, компанія Pulsar здійснила цифрову революцію в індустрії нічного бачення і зараз є світовим лідером у галузі нічного бачення для зовнішнього застосування та безпеки. Історія "Пульсару" почалася в 1991 році, коли інженери сміливо почали виготовляти дерев'яні оптичні приціли в своїх підвалах, щойно звільнившись від гніту Радянського Союзу. Незважаючи на початкові труднощі, інженери були відданою командою з мрією створити пристрій, який би покращив життя людей, дозволивши їм бачити і відчувати дивовижні речі.

У 1998 році оптична промисловість почала набирати обертів зі злиттям двох компаній - білоруської та американської. А вже до кінця наступного року компанія випускала сучасні оптичні приціли та біноклі, які добре продавалися в Європі та США. 1999 рік став роком випуску перших приладів нічного бачення компанії. Тоді, як і зараз, стратегія була чіткою.

Похожие страницы: