​Теплові насоси

Тепловий насос і його застосування:

Для опалення та кондиціонування заміського будинку тепловий насос є самою економічною і екологічно чистої технології на сьогоднішній день.

Тепловой насос купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Застосування теплового насоса повітря-вода відомого виробника Amitime дозволить Вам зробити витрати на опалення мінімальними. Недарма про тепловий насос кажуть, що при його використанні ви отримуєте опалення за ціною природного газу, а насправді можливо отримання опалення навіть дешевше.

За вимірами фахівців компанії «Реалсолар» вартість опалення котеджу площею 250 м2 тепловим насосом повітря-вода в Санкт Петербурзі може бути всього 2-3 тис. Грн на місяць за цінами на електроенергію в жовтні 2015 року. Будинок площею 250 м2 при сучасному якісному утепленні споживає 10-15 кВт теплової енергії на обігрів. Тепловий насос витрачає 5-7 кВт електроенергії і видасть 15 кВт тепла.

Тепловий насос має середній ККД 300-400%. За допомогою теплового насоса ви обігріє будинок, приготуєте гарячу воду і найцікавіше - отримаєте в літню пору року режим кондиціонування в будинку! Якщо у вас встановлений тепловий насос, то вам не потрібно витрачати гроші на установку кондиціонерів.

У продаваних нами теплових насосах є таймери для програмування часу роботи теплового насоса, таким чином тепловий насос можна налаштувати на роботу в нічний час, коли вартість електроенергії мінімальна, тоді і економія буде дуже велика.

А при подорожчанні електроенергії Ви економите ще більше!

Надійність теплових насосів Amitime

Встановлений тепловий насос повітря-вода дуже схожий на звичайний кондиціонер, це практично безшумна і дуже довговічна установка. Термін служби теплового насоса може перевищувати 30 років без капітального ремонту. У теплових насосах Amitime встановлені компресорні установки Panasonic від MITSUBISHI ELECTRIC. Повністю автоматична робота теплового насоса не вимагає постійного контролю. Витрати на установку теплового насоса окупаються протягом двох-трьох років.

Похожие страницы: