Зенітні ліхтарі з полікарбонату купити в Україні

Зенітні ліхтарі з полікарбонату використовується дуже часто від виробництва теплиць або навісів до зенітних ліхтарів, що монтуються у покрівлі. Оскільки Медіс-Т спеціалізується на виготовленні та встановленні зенітних ліхтарів, ми можемо впевнено говорити, що полікарбонат легко замінює звичне скло.

Головне завдання при створенні проекту будь-якої споруди – отримання достатньої кількості світла з вулиці. Особливо тема актуальна на виробництвах, складах та інших промислових об'єктах, де звичайні вертикальні вікна не дають потрібну ефективність. Використання полікарбонату у покрівлі допомагає суттєво скоротити витрати.

Зенітні ліхтарі – світлопрозорі конструкції, що виступають ефективною заміною на звичайні вікна. З їх допомогою проходить до 50% більше світла, ніж за вертикальної установки вікон. На додаток вони будуть служити додатковим елементом для видалення диму, можна використовувати як люк виходу на дах, а також завантаження товарів чи сировини на склад.

Зенітні ліхтарі купити в Україні найкраще безпосередньо у виробника, яким виступає Медіс-Т. Це допомагає персонально підійти до розробки проекту та подальшого виготовлення конструкції з огляду на всі вимоги та бажання, архітектурні особливості. Самі ліхтарі вважаються нестандартним рішенням, але вони значно скорочують витрати під час будівництва тієї чи іншої будівлі, що викликано застосуванням полікарбонату. Вироби бувають будь-яких форм та розмірів. Головне правило, необхідне дотримання – професійна розробка проекту та подальший монтаж системи.

Зенітний ліхтар монтується безпосередньо в покрівлю та може бути в одній площині або виступати над дахом. Головне завдання – забезпечення надходження світла з вулиці та вентиляція приміщень. Багато хто використовують вироби для видалення диму, особливо зручно за наявності автоматики на стулках.

В даний час немає проблем зробити зенітні ліхтарі різних форм та виду. У Медіс-Т можна замовити як мале віконце, так і великий купол, піраміду або інші секції, наприклад, ліхтарі аркового типу, двосхилі та інші. Полікарбонат допомагає досягти високої міцності. У виробництві використовується матеріал підвищеної міцності, товщини та має додатковий захист від сонця.

Зробити замовлення та розібрати власний проект нескладно. Потрібно зателефонувати або зв'язатися з іншими способами, представленими в розділі «Контакти» та обговорити всі потрібні питання з менеджером. Співробітники нададуть професійну консультацію, прайси і дадуть відповіді на будь-які питання, оформляючи замовлення.

Похожие страницы: