Крапельний полив - найпередовіший спосіб зрошення!

На нашому сайті ви дізнаєтеся як перетворити полив в легкий і корисний процес

Економити воду, своє Час і Сили і при цьому Збільшити Врожаї!

Увага! Новий набір!

Наш спеціалізований інтернет-магазин пропонує вам мабуть самий передовий продукт для дачі - набір для крапельного поливу.

Крапельний полив працює без електрики, навіть зі слабким напором води або з ємності (рекомендується) і встановлюється за пів години непідготовленою людиною!

Встановивши набір один раз ви забудь про проблеми з бур'янами, постійним розпушуванням землі, полив стане легким і простим заняттям, а врожаї зростуть!

Уявіть собі:

Поки ваші сусіди під палючим сонцем бігають по ділянці, тягають воду лійками і відрами, ламають рослини шлангами і розводять бруд - ви просто наповнюєте ємності водою.

Коли спека спадає, а вода в ємностях нагрілася ви просто засікати час і відкриваєте кран ...

Полив розпочався!

Тепла вода в перебігу декількох годин крапля за краплею падає прямо до коріння ваших рослин, повністю всмоктується землею, не залишає сонячних опіків, не розтікається калюжами і не має бур'яни. Ваші рослини скажуть вам величезне спасибі і віддячать великими врожаями!

Качественную систему капельного полива Вы можете купить на сайте https://marketsv.com.ua по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Тепер на дачі і правда можна відпочити!

А як це допоможе пенсіонерам!

Зараз ви як ніколи близькі до того, щоб це стало реальністю на вашій дачі, просто уважно познайомтеся з вмістом нашого сайту і зробіть замовлення.

капеольное зрошення купити

Що це таке?

Дуже часто полив методом дощування (коли вода розбризкується зі спеціальних насадок) плутають з крапельним поливом, це не вірно. Основний недолік такого методу полягає в тому, що краплі води потрапляючи на листя рослин стають мініатюрними збільшувальними стеклами і викликають опіки рослин від сонячних променів і інші хвороби.

Крім того системи розбризкують воду вимагають великий тиск в трубопроводі, що не завжди можливо.

Крапельний полив працює за іншим принципом!

Вода подається безпосередньо до коренів рослин, повільно, буквально по краплині.

Наукові дослідження доводять, що крапельний полив найефективніший спосіб зрошення, наприклад врожайність томатів може досягати 73 тонн з гектара (проти 50 тонн при дощуванні). Витрата води при цьому в 2,5 рази менше!

Коли ви поливаєте грядку з метою "полити на кілька днів вперед", велика частина води розтікається по грядці, які не просочуючи землю глибоко. В результаті доводиться часто рихлити землю, починають рясно рости бур'яни і рослина не отримує оптимальної кількості вологи.

З крапельним поливом все кардинально змінюється.

При дозованої подачі води в прикореневу зону рослини засвоюється до 95% рідини, що поступає, при використанні добрив - необхідна кількість знижується в 2 рази.

Грунт навколо коренів перетворюється в кірку - забезпечується доступ повітря і води до коренів а також виключається можливість ерозії грунту.

У Радянському Союзі ще в 1970 роках проводилися дослідження, які довели масу переваг краплинного зрошення, але технології виробництва і дорожнеча пластикових труб в той час не дозволяли впровадити її в сільському господарстві.

Тепер передові технології крапельного поливу доступні кожному!

Пропонуємо ознайомитися з нашим набором для краплинного поливу теплиць, парників і грядок.

Похожие страницы: