​Рідкі шпалери від інтернет-магазину «ДомДом» - натуральні шпалери

Рідкі шпалери від інтернет-магазину «ДомДом», які можна подивитися за посиланням https://www.domdom.com.ua/ua/po-cvetu/siniy/, складаються з натуральних волокон, особливо бавовни та целюлози, а клей є речовиною рослинного походження. Він виготовлений із найтонших волокон, які добре зчіплюються один з одним. При змішуванні з водою волокна зчіплюються один з одним і з основою. Як декоративні елементи використовуються в основному мінерали, в основному слюда.

Рідкі шпалери використовуються для обробки стін та стель. Його можна використовувати не тільки в житлових кімнатах, а й в офісах, громадських будинках та інших місцях, де ви хочете легко надати приміщенню елегантного вигляду.

Рідкі шпалери відмінно підходять для заповнення недоліків стін, таких як тріщини, отвори та злами. Крім того, матеріал гнучкий і тому стійкий до подряпин та тріщин. Невеликі подряпини можна легко усунути, трохи намочивши шпалери перед розгладжуванням. Крім того, стіни, вкриті рідкими шпалерами, не відбивають звук, тому з приміщення зникають реверберації та докучливі звуки, що гудуть. Як натуральний матеріал рідкі шпалери від інтернет-магазину «ДомДом» антистатичні і тому практично стійкі до плям. Шпалери відносно прості у нанесенні та не вимагають спеціальних навичок, техніки чи обладнання.

Шпалери від інтернет-магазину «ДомДом» наносять тонким пластиковим шпателем. Шпалери наносяться на стіну без особливих зусиль та легким рухом руки. Гнучкість матеріалу також дозволяє покривати нестандартні поверхні, такі як меблі, цоколі, штукатурка та криволінійні поверхні. Працюючи не утворюється ніяких запахів і відходів. Окремі деталі можна змішувати одна з одною. Використання сотень різних матеріалів з усього світу надає візерункам унікальної та значної привабливості. Таким чином, рідкі шпалери надають приміщенню особливої атмосфери і шарму, і доступні на всіх континентах.

Шпалери упаковані у мішки по 3 м2. Можна придбати у нашому магазині. Потрібне попереднє замовлення певних деталей. Термін доставки – до 3 днів.

Похожие страницы: