Монтаж ПВХ-вікон: основні етапи робіт


Багато власників квартир і приватних будинків під час капітального ремонту особливу увагу приділяють віконних конструкцій. Якщо в отворі присутній стара система, вона вимагає обов'язкової заміни. Це дозволить створити в приміщенні необхідні умови для комфортного перебування людей, причому як в зимовий, так і в літній період. Як правило, перевага віддається сучасним пластиковим виробам, які зуміли завоювати визнання величезної кількості споживачів завдяки ряду позитивних якостей. Це відмінні параметри звуко- і теплоізоляції, простий догляд, естетична привабливість і довговічність. Ви також можете отримати додаткову інформацію про переваги профілів Rehau.
1. Демонтаж старого вікна.

З чого ж починається монтаж? Спочатку виконується демонтаж старої рами


Робити це слід гранично акуратно і обережно, щоб не пошкодити сам отвір. Деякі господарі осель вважають, що можуть самостійно впоратися з подібними завданнями. Насправді ж, довіряти такі роботи слід виключно кваліфікованим майстрам, які виконають їх оперативно і максимально якісно.
2. Підготовка до монтажу нового вікна.

Вы можете приобрести качественный твердотопливный котел длительного горения по самйо выгодной стоимости на сегодняшний день.


Якщо захід здійснюється в холодну пору року, потрібно звернути увагу на один дуже важливий момент. Перш ніж приступити безпосередньо до монтажу самого ПВХ-вікна, потрібен певний час потримати конструкцію в приміщенні при кімнатній температурі.

Попередньо також готується і сам простір, де будуть проводитися монтаж вікна з ПВХ. Для цього виносяться всі речі, будівельне сміття, меблі зсувається компактно або ж забирається в інші кімнати (якщо є така можливість). Перед початком процесу виконується установка москітної сітки на конструкцію.
3. Монтаж нового вікна.

При монтажі рами в отвір, заходи проводяться строго за рівнем. Як елементи, за допомогою яких відбувається фіксація конструкції, можуть виступати анкера або саморізи.

Для заповнення зазорів використовується спеціальна монтажна піна. Важливо знати, що при проведенні робіт в період мінусової температури, даний видатковий матеріал повинен бути морозостійким (в загальному випадку допускається монтаж ПВХ-вікон при температурі не нижче -15 градусів за Цельсієм).

4. Встановлення відливу.

Наступним етапом є кріплення системи відливу, яка буде відводити воду від нижньої частини конструкції. По закінченню даного процесу можна приступати до установки раніше вийнятих стулок.

5.1. Установка підвіконь.

Потім вирізається підвіконня і кріпиться до вікна.

5.2. Установка укосів.

Після встановлюються укоси. Зазвичай для цього використовуються сендвіч-панелі.

6. Регулювання фурнітури.

Далі фахівець обов'язково перевіряє роботу фурнітури і при необхідності здійснює її регулювання.

7. Зняття захисної плівки і забивання швів.

На останньому етапі знімається захисна плівка, за допомогою рідкого пластику закладаються шви.

8. Завершення монтажу ПВХ вікна.

Всі заходи виконуються при суворому дотриманні вимог ГОСТів, тому замовники можуть розраховувати на отримання якісних послуг. Змонтовані віконні системи протягом довгих років будуть радувати бездоганним функціонуванням.

Похожие страницы: