Переваги полікарбонату

Полікарбонат - це будматеріал листового типу, що представляє собою прозору панель. Полікарбонат є хорошою альтернативою склу, відрізняючись легкою вагою, високою міцністю і теплоізоляцією. Один з найбільш затребуваних полімерних пластиків сьогодні - це ударостійкий литий «Eurolux» полікарбонат, купити який за вигідною ціною запрошуємо в нашому магазині. Цей матеріал відрізняється високою міцністю (в 180 разів міцніше звичайного скла), відмінною светопроводимость (рівної 90%, такий же, як у скла), прекрасними протипожежними характеристиками, морозостійкістю, теплостійкістю, стійкістю до дії хімічних речовин, довговічністю, легкістю в обробці, невеликою питомою вагою (приблизно вдвічі легше звичайного скла).

Такий пластик багато в чому унікальний, тому що поєднує в собі такі переваги:

малу питому вагу;
високу міцність;
низьку теплопровідність;
прозорість;
простоту в обробці;
тривалий термін служби;
численність варіантів по товщині і кольору. Наприклад, можна купити комірчастий полікарбонат, непрозорий, стільниковий, матовий, кольору бронзи для оздоблювальних робіт.

Цей полімерний пластик зручний ще й тим, що не вимагає для розкрою і монтажу застосування спеціального обладнання. Вироби або деталі з нього легко встановлюються і також легко демонтуються. Завдяки легкості їх можна переміщати без особливих транспортних витрат.
Полікарбонат застосовують для скління стендів і рекламних вивісок, зведення дахів і стін, торгових павільйонів, а також в якості навісів над автостоянкою, над балконом і над автобусною зупинкою. Також полікарбонат прекрасно підійде для зведення тераси на вашому дачній ділянці. Якіснй полікарбонат Ви можете придбати за посиланням https://eurolux.com.ua/polikarbonatiy, великий ассортимент товару та неперевершена його якість Вас приємно здивують.

Похожие страницы: