Переваги каркасного будинку


Про переваги каркасного будинку можна говорити досить багато. Багато вже оцінили практичну значимість цієї "теплої" технології, саме так можна сміливо її назвати. Вся конструкція має високу термічну опірність і це при відносно невеликій товщині стін. Цегляна стіна, наприклад, в порівнянні із каркасною системою, має істотні "дефекти" в цьому відношенні.

Качественные запчасти для мотоблоков купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.


Варто відзначити і те, що конструкція будинку досить легка, це визначає те, що ціна каркасного будинку буде значно нижче, тому що не потрібно облаштовувати капітальне фундаментне підставу. Досить виконати стовпчастий фундамент, на його будівництво не буде потрібно багато часу і сил. При цьому сезонні зміщення фундаменту каркасної конструкції не страшні. І ще відзначимо, що усадка будинку практично не відбувається, а це дозволяє приступити відразу ж до оздоблювальних робіт, так як зміщення стін, які зазвичай відбуваються при усадки будови, не буде. За рахунок міцної конструкції будинок має підвищену сейсмостійкість, саме за рахунок цієї властивості дана технологія так поширена в країнах Європи (витримує землетрус до 9 балів).

Перевагою будинку є і той факт, що побудувати можна практично будь-які форми. Обмеження встановлені тільки вашою фантазією і фінансовими можливостями, хоча істотних підвищень ціни каркасного будинку при цьому не відбудеться. Може бути передбачено безліч варіантів обробки і внутрішніх планувальних рішень.

Одним з головних переваг є те, що каркасний будинок «під ключ» можна отримати всього за півроку. До речі, сезонних обмежень на будівництво не накладається. При будівництві не потрібно важка або спеціальна техніка, досить найняти професійну бригаду. З переваг можна виділити і те, що всі комунікації можна прокласти всередині стін. Це забезпечить красу внутрішніх форм, що не буде практично нічого зайвого.

Похожие страницы: