Переваги клінкерної плитки

Клінкерна плитка володіє досить гарним зовнішнім виглядом, прекрасним захистом і реальним цегляним фасадом, який не вимагає догляду і захисту. Клінкерна плитка є ідеальною пропозицією до Вашого гармонійно-модному будинку. Вона ідеально підходить для оздоблення фасаду будинку, тераси. 

Клінкерна плитка є найкращим рішенням для обробки фасадів, а також для втілення внутрішніх рішень у Вашому будинку, варто відзначити, що цей матеріал за своїми технічними характеристиками перевершує в кілька разів інші матеріали. Ви можете купити клінкерну плитку у нас на сайті, де в асортименті представлена багата палітра фарб і поверхонь.

Клінкерна плитка володіє безперечними перевагами такими як:

  • довговічність і висока марка по міцності;
  • низька гідроскопічність;
  • високий ступінь захисту від атмосферних впливів,
  • відсутність особливого догляду, тому що на 100% виготовлена з природної високосортної глини.

При таких високих показниках і естетичності, клінкерна плитка успішно використовується всюди, де з певних причин не застосовуються звичайну клінкерну цеглу. Плитка просто наклеюється на вже готову стіну або термопанелі за допомогою поліуретанового клею. Для виробництва клінкеру використовують спеціальні тугоплавкі глини, що не містять солі, саме тому клінкерна плитка визнана екологічним матеріалом.

Клінкерна плитка має природне походження. Для отримання різноманітних кольорів і відтінків використовують поєднання різних сортів глини і глазурі. Оскільки клінкер такого типу не містить в собі штучних барвників, в процесі експлуатації він не потьмяніє, стійкий відтінок збережеться і буде радувати справжніх і майбутніх власників будинку ще багато років.

Похожие страницы: