Переваги незнімної опалубки


Технологія незнімної опалубки досить проста і не вимагає капітальних вкладень. Зазначимо деякі позитивні сторони цієї технології.

Головна перевага - це швидкість зведення будинку. Всього за 5 днів можна повністю звести стіни! Таких результатів за іншими технологіями навряд чи вдасться домогтися. Незважаючи на те, що пінополістирольні блоки мають дуже великий розмір, їх вага відносно малий. За рахунок цього процес зведення стін максимально спрощується.

Качественные цилиндры для замков mul-t-lock купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.


Далі, можна відзначити високу варіантність конфігурації стін. Пінополістирольні блоки можна легко обробити, при цьому з заводу вже йдуть деякі нестандартні елементи. Це дозволяє створити будь-який індивідуальний проект будинку під свої потреби. Можна продумати додаткові підсобні приміщення або ванних кімнат. Крім того, можна вибрати різні варіанти перекриттів, тобто не обов'язково робити монолітне перекриття, наприклад, можна облаштувати або дерев'яне, або збірне перекриття, також підійдуть і залізобетонні балки.

Виділимо ще ряд переваг:

Низька теплопровідність стін. Опалення будинку не вимагають істотних витрат;
Пінополістирольні блоки не вбирають вологу і володіють високими пароізоляційними властивостями - такий будинок "дихає";
Високі звуко- і шумоізоляційні властивості роблять будинок комфортним і захищеним;
Бетон, яким залиті стіни, являє собою символ міцності, надійності та довговічності;
Необмеженість архітектурних та інших рішень, які використовуються при будівництві будинку, дозволяють втілити в життя найсміливіші ідеї та фантазії;
Жорсткість і міцність конструкції, яка з часом дає мінімальну просідання. Навантаження рівномірно розподіляється на фундаментне підставу.
Термін експлуатації будинку не менше 100 років!

Це лише невеликий ряд переваг, які притаманні будівництву з незнімної опалубки. Також можна відзначити, що будинки цього виду сейсмостійкі. Експлуатаційні властивості характеризуються структурою каркаса, де немає ні пустот, ні "містків холоду". Крім того, опалубка стійка до старіння і зносу, до температурних перепадів та іншим погодним впливам. В цілому будівництво будинку має короткі терміни, тому що схема зведення чітка і відпрацьована, давно зарекомендувала себе на практиці. Кожен етап включає в себе економію: монолітні стіни легше цегельних, тому не потрібно грунтовний фундамент; стіни виходять відразу утепленими; так як стіни мають правильну геометрію, їх не потрібно вирівнювати.

Похожие страницы: