Професійне порошкове фарбування дисків

Фарбування дисків порошковою фарбою - це найбільш надійний і недорогий спосіб відновити зовнішній вигляд диска, надати йому зовнішній вигляд і властивості нового. До того ж, вибір нестандартних кольорів при фарбуванні дисків допоможе перетворити зовнішній вигляд Вашого автомобіля.

Профессиональная покраска дисков заказать по самой выгодной стоимтости на сегодняшний день.

Найчастіше можна побачити на машинах диски, покриті звичайними лакофарбовим покриттям за допомогою фарбопульта, або аерозолів. Але така забарвлення дисків зовсім недовговічна і неестетично. Тільки полімерна (порошкова) фарбування дисків здатна захистити Ваші диски від корозії і подряпин тривалий час.

Повний комплекс послуг.

Наша майстерня здійснює, крім фарбування дисків порошковою фарбою, всі види шиномонтажних робіт, а також будь-які роботи по ремонту і фарбування литих дисків. Це дозволяє вирішувати будь-які можливі проблеми прямо на місці. Тобто Вам не доведеться замислюватися, де розібрати і зібрати Ваші колеса, де залишити автомобіль, де прокатати, заварити або відновити проблемні диски. Ми вирішимо всі ці проблеми, а наші ціни приємно Вас здивують.

Терміни виконання робіт порошкового фарбування дисків.

Стандартний термін виконання робіт. Становить 3 робочих дня. Ми намагаємося йти назустріч побажанням клієнтів і, при наявність технічної можливості, фарбуємо диски швидше.

Також ми пропонуємо послуги термінової і надстрокової порошкового фарбування дисків. Це особливо актуально для тих клієнтів, хто не має запасного комплекту коліс і залишає машину на нашій парковці.

Термінова порошкове забарвлення дисків. Займає 1 добу. За попереднім записом! Вартість фарбування зростає на 15%.

Негайне порошкове фарбування дисків. Здійснюється протягом робочого дня. Займає від 8 годин. На практиці це виглядає наступним чином: Ви привозите нам диски, або залишаєте автомобіль до 11 години ранку, і після 20.00 вечора зможете забрати замовлення.

Нова послуга - наш співробітник готовий протягом дня забрати Ваші диски в межах КАД. Виїзд кур'єра з доставкою готових дисків коштує всього 1000 рублів.

Якість і гарантія на послуги.

Ми використовуємо три шари покриття - грунт, фарба і лак. Багато підприємств, які займаються фарбуванням дисків і мають більш низьку ціну, порушують технологічний цикл на різних етапах. Наприклад, не застосовують лак або замість піскоструминних робіт виробляють хімічне видалення старої фарби, повторно використовують фарбу або грунт, фарбують тільки лицьову частину диска і тд. Все це позначається на результаті робіт.

Для вашої впевненості в якості наших робіт ми підтримуємо Гарантію на пофарбовані нами диски - 1год *.

Це означає що якщо ви пофарбувати диски у нас, то ми гарантуємо що фарба не злізе весь період їх експлуатації. В іншому випадку ми перефарбуємо вам диски абсолютно безкоштовно.

* Гарантія не поширюється на відколи фарби - це відбувається в результаті механічного пошкодження диска, але згодом скол фарби не буде збільшуватися в розмірах більш ніж на 1 см. Також гарантія не поширюється на покриття "фальшхром".

Кольори фарбування дисків порошковою фарбою.

На нашому сайті представлені кілька прикладів стандартних колірних рішень фарбування литих дисків. Їх можна подивитися тут. Якщо Вас цікавлять нестандартні кольори (оранжевий, червоний, зелений, зоряна ніч і т.д.), а також фарбування одного диска в кілька кольорів, просимо контактувати з нами заздалегідь і консультуватися зі старшим майстром-окрасчіком.

Під охороною парковка.

Якщо у Вас немає запасного комплекту коліс і ви залишаєте нам Ваш автомобіль на час виконання робіт порошкового фарбування дисків, можете бути абсолютно спокійні з приводу його безпеки. Парковка знаходиться на закритій території з пропускним режимом і відеоспостереженням.

Похожие страницы: