Косметичний Ремонт Британська Версія

Розважальне шоу «Косметичний ремонт» для телеканалу МУЗ-ТВ - це російська адаптація формату «Snog, Marry, Avoid» компанії Endemol.

 

Раніше на телеканалі МУЗ-ТВ йшла оригінальна британська версія «Косметичного ремонту».Також формат вже був успішно адаптований у Румунії та Німеччини.

 

Героям «Косметичного ремонту» потрібно не прикрашати себе, а зчищати зайве.Учасниці та учасники програми могли б позмагатися в штучності з пластиковою лялькою, і для здобуття своєї натуральної краси їм потрібен косметичний ремонт.

 

На допомогу дівчатам, увлекшимся «вдосконаленням» своєї зовнішності, приходить ведуча шоу Олександра Дитина і високотехнологічний комп'ютер «ПІД».У спеціальному «меню змін» «ПІД» запропонує вибрати варіанти кольору волосся, зачіски і стилю, і відповідно до них підбере максимально природний образ.

Honda S2000: Модель для збірки - Новини спорту на Auto.ru
Власник буде dannogo родстер izrâdno potratilsâ не тільки ремонт, а й sereznuû пов'язки.На момент покупки родстер Honda S2000 представлявся Дмитру .. чорним рояльним лаком, а непотрібні кнопки аудіосистеми видалили.

Похожие страницы: