Косметичний Ремонт Зарубіжна Версія

«Це більше схоже на косметичний ремонт». Сільські

У Качуга губернатор проводив офіційні та неофіційні зустрічі з жителями

 

Автор фото: Олександр ШУДИКІН

 

Качуг зустрічав гостей хлібом-сіллю, піснями з динаміків і сервірованим столом під відкритим небом.Губернатор запізнювався. Напевно, через погану погоди: заметіль розігралася не на жарт, вітер розгойдував автомобілі, що стояли шеренгою біля дороги, немов кораблі на приколі.Коровай застиг, зустрічаючі поховалися в машини. Словом, погода не сприяла прогулянкам.Тому зустріч глави регіону з Качугского чиновниками була короткою.

 

Однак погода не змогла перешкодити губернатору прогулятися по замороженої будівництві, що має довгу і сумну історію.

 

В селищі вже сорок років мріють побудувати нову школу. Справа в тому, що стара школа № 2 була заснована в 1934 році.Дерев'яне двоповерхову будівлю, побудоване в болотистій місцевості, зносилося.Діти в ньому давно вже не вчаться.

 

У 2007 році була підготовлена ​​і затверджена проектно-кошторисна документація на будівництво нової школи на 350 дітей.Швидко уклали контракт з підрядником, яким стало ТОВ «Сельстрой», і в 2008 році приступили до справи.Фінансування мало надходити з федерального і обласного бюджетів.Спочатку все йшло за планом. З обласного бюджету було виділено 6, 3 млн.рублів, грошей вистачило на підготовку пальового поля. Потім змонтували трансформаторну підстанцію, побудували водонапірну вежу.

Возможно, вам понравится:
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири до і після
Ремонт ванної кімнати в хрущовці
Ремонт ванної кімнати в хрущовці

Час Добрих змін - Mangazia
Нові в Brânŝine Сільські Передплатники отримують можливість polzovatsâ elektronnym knigami, кожен з яких містить V представлена ​​п'ятьма тисячами proizvedenija Вітчизняної та zarubežnoj літератури.Також бібліотека отримала в подарунок ..

Похожие страницы: