Косметичний Ремонт в Квартирі Вартість

Названа вартість найдешевшої квартири в Києві

Аналітики порталу приватних оголошень Slando проаналізували всі пропозиції на ринку нерухомості і вибрали п'ять найбільш доступних варіантів.Шаммай nizkaya ціна -. $ 27 tиs Записує ліги.

 Вы можете купить мебель икеа беларусь по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

1-е місце - розміщення в Pribornom pereulke за $ 27 tиs.За цю суму пропонується приміщення на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку.Загальна площа становить 13 м. кв. Туалет і крихітна кухня знаходяться в квартирі, а ванна - загальна на п'ять квартир.Продавець вказує, що стан квартири хороший і до метро Академмістечко всього десять хвилин.

2 місце - студіо на вул. Олевська за $ 29 тис. Ця квартира знаходиться на 16 поверсі в новому 20-поверховому будинку.Загальна площа становить 27 м. кв., А житлова - 20 м. кв. Усередині стан "після будівельників".

3 місце - гостинка на вул. Олени Теліги за $ 33, 5 тис. Продавець вказує, що в квартирі площею 25 м.кв. свіжий ремонт, власний санвузол. Будинок цегляний, під'їзд чистий. Продається приміщення з меблями і побутовою технікою.

4 місце - квартира на бульварі Академіка Вернадського за $ 34тис.Гостинка має площу 23 м. кв., В ній зроблений косметичний ремонт, є вбудована кухня і комора.

5-е місце - гостем bulьvare Академіка Вернадського за $ 35tиs.Квартира на п'ятому місці знаходиться в сусідньому будинку з зайняла четверту позицію.Доплативши ще $ 1 тис. покупець отримає вже квартиру площею 27 м. кв. і, як вказує продавець, в хорошому стані, з новою столяркою, бронедверима і новою сантехнікою.

П

- Нерухомість Росії
Ця квартира мебльована, є побутова техніка, але здавали її всього на 2 місяці за ціною 18 тис.рублів. За 20 тис. рублів на .. Четверте місце в рейтингу найбільш дешевих орендних квартир займає однокімнатна квартира після косметичного ремонту за 22 тис.рублів.

Похожие страницы: