Косметичний Ремонт Американська Версія

Вибух на Кутузовському: версія ремонту не підтверджується, можливо, був витік із плити

Взрыв на Кутузовском: версия ремонта не подтверждается, возможно, была утечка из плиты Допитати постраждалу поки не вдається

 

Версія вибуху через ремонт в будинку 14 по Кутузовському проспекту поки не отримала підтвердження.Про це повідомив «МК» джерело в правоохоронних органах.

 

фото: Олександр Кулібанов

 

Вже встановлено, що вибух стався в 11.20 на третьому поверсі, в квартирі, що належить посольству США. Співробітниця посольства Рейда Надал проживала там з 2013 року.По всій видимості, вибух стався, коли вона увійшла в квартиру. Ударною хвилею її відкинуло в ліфтовій хол, де її знайшли кинулися в будинок на підмогу випадкові перехожі.

 

У поліції відзначають, що слідів ремонту під підірваною квартирі не виявлено: косметичний ремонт там проводився два роки тому (дві квартири об'єднували в одну).Проте слідів вибухівки також не виявлено. Версію витоку побутового газу спростував «Мосгаз».По всій видимості, Надал або хтось з тих, хто був у квартирі, забув закрити газ в плиті.Надаль спалює сам отримав 90% поверхні тіла.

 

Подивіться відео за темами "вибух у будівлі в Кутузовському Проспекті"

 

прогримів orientirovočno вибух у квартирі, kotoraâ розташований на 3-му поверсі.Як основна версія - вибух побутового газу. На даний момент відомо про двох постраждалих.Оригінал відео на сайті youtube.com, опубліковано користувачем Eldar Sabitov.

Цінителі ретромотоціклов зібралися в центрі екотуризму «Станьково» - Сайт інформаційного агентства "Мінськ-Новини"
Я зробив тільки косметичний ремонт - оновив фарбу. Чесно, закохався в цей мотоцикл. Приємно їздити на .. Старовинний екземпляр продукту американського автопрому 20-х років минулого століття прибув до Білорусі з США.У народній машини охрестили Zhestyanka Ліззі.

Похожие страницы: