Косметичний Ремонт Хрущовки

Види робіт, які включає косметичний ремонт квартири в хрущовці

Ремонт квартири в хрущовці можливий як косметичний, так і капітальний, з кардинальної переплануванням квартири.

 

Складність ремонтних робіт, що проводяться в процесі косметичного ремонту, а, отже, і його вартість, безпосередньо залежить від типу споруди, якості проведених до цього оздоблювальних робіт, умов, в яких експлуатувалося будівлю.

 

Стандартний косметичний ремонт в хрущовці передбачає відновлення нормального житлового стану квартири.Включає наступні види робіт:

 
     
  • поклейка шпалер
  •  
  • обробка стель
  •  
  • фарбування дверних і віконних блоків
  •  
  • відновлення паркету  
  •  
 

Етапи:

 
     
  1. Першим ділом приміщення звільняють від меблів.Підлогове покриття покривається захисною плівкою. Розетки, вимикачі заклеюють малярською стрічкою.
  2.  
  3. Видаляються старі покриття зі стін і стель.
  4.  
  5. Коли демонтаж покриттів завершений, необхідно усунути дефекти стелі та стін, після чого обробити їх грунтовкою.Потім поверхні слід вирівняти шпаклівкою.
  6.  
  7. Обробка стелі. Стелі в хрущовках не відрізняються рівністю.Тому для того щоб вивести стелю в один рівень, можна використовувати підвісну стелю.
    При цьому каркас з профілю кріплять без підвісів безпосередньо до стелі, використовуючи для цього спеціальні тримачі у вигляді перфорованих стрічок.Дана система зручна при ремонті: пошкоджений модуль можна легко замінити на інший, не вдаючись до демонтажу каркаса.
  8.  
  9. Оздоблення стін. В якості оздоблювального матеріалу для стін підійдуть товсті шпалери, коркові шпалери, фарбування, декоративна штукатурка.Головна умова при цьому - шар обробки не повинен перевищувати 1-2 см. Адже при таких невеликих розмірах кімнат не варто витрачати жодного зайвого квадратного сантиметра площі.Тому види обшивки, які монтуються на обрешітку, в даному випадку будуть недоречні.
  10.  
 

Після закінчення ремонту наші майстри вивозять будівельне сміття, проводять прибирання квартири. Вартість косметичного ремонту хрущовки визначається в кожному випадку індивідуально після виїзду наших фахівців на об'єкт.

Продаж 1-кімнатної квартири хрущовки в Новосибірську, вул. Котовського, Ленінський район - NGS.NOVOSTI
Чистий продаж. Продаж світла квартира в цегляному будинку недалеко від зупинок громадського транспорту, razvâzkoj.Квартира потребує косметичного ремонту. Як бонус - льох для зберігання овочів. Перегляд У БУДЬ.

Похожие страницы: