Косметичний Ремонт Програма

Губернаторська програма капремонту: результат видимий всім

Вчора, 23 липня, під керівництвом заступника голови адміністрації МО «Черняхівський муніципальний район» Володимира Голубцова, відбулася виїзна нарада за поточним виконанню губернаторської програми капітального ремонту багатоквартирних будинків у Черняховську.

У кожної людини свої реакції на кольори. Вони обумовлюються особистою історією. Наприклад, якщо зелений колір вважається заспокійливим, але у конкретного індивідуума він пов'язаний з неприємними психологічними асоціаціями, то краще вибрати для спальної кімнати інші забарвлення. Крім цього, кожна окрема людина має свої фізіологічні реакції на різну фактуру. Комусь тактильні відчуття від шовку приносять насолоду, інших активно дратує. Саме на цьому рівні необхідно підбирати матеріали для спальної кімнати. І знову повернемося до ліжка.

Інша справа, коли ми маємо справу зі стіною з цегли або блоку. Для штукатурки таких стін використовується металева штукатурна сітка. Причому використання даної сітки рекомендується як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Під штукатурним шаром зовнішніх стін металева сітка не схильна до корозії, тому не варто побоюватися її використання для зовнішньої штукатурки. Крім того, сітка запобіжить прояв швів - стиків штукатурних смуг, що в свою чергу забезпечить цілісність поверхні. До того ж, штукатурна суміш легко лягає на сітку, полегшуючи роботу обробників, це особливо корисно, коли стіна має великі нерівності.

До ЧС-2018 старовинні будинки Ростова-на-Дону покривають дешевої штукатуркою

- Вільна преса - Південна
Ні підрядники, ймовірно, не виправити заощадити на косметичний ремонт... Проти такого «євро-ремонту» збунтувалася громадськість.

Похожие страницы: