Косметичний Ремонт Тв Шоу

Косметичний ремонт. Російська версія

 
     
  • Рік створення: 2011
  •  
  • Країна Росія
  •  
  • Студія: компанія "Вайт Медіа"
  •  
 

«Косметичний ремонт.Російська версія »- це розважальна передача для телеканалу Ю / МУЗ-ТВ, російська адаптація проекту Snog, Marry, Avoid компанії Endemol.Ведучою програми «Косметичний ремонт. Російська версія »стала Олександра Ребенок. У новому сезоні 2013 за Преображенням стежить Еллі Тейлор.

 

Геро "Kosmetičeskogo ремонт і" не обов'язково ukrašat Шева, в sčiŝat lišnee.Учасниці та учасники програми могли б позмагатися в штучності з пластиковою лялькою, і для здобуття своєї натуральної краси їм потрібен косметичний ремонт.

 

Сюжет передачі Косметичний ремонт. Російська версія / Kosmeticheskii remont Russkaya versiya

 

Несмачний і погано накладений макіяж може перетворити володарку чарівного личка в потворного монстра.Як розпізнати, яке обличчя насправді ховається під тоннами косметики і що потрібно зробити, щоб чудовисько перетворилося назад в красуню? Перукарі, стилісти, візажисти, а також спеціально створена для цього шоу комп'ютерна програма «ПІД» не лише вкажуть на помилки і прорахунки, допущені учасниками при створенні свого іміджу.

 

У спеціальному «меню змін» «ПІД» запропонує різні варіанти кольору волосся, зачіски і стилю, а потім, відповідно до них, підбере максимально природний образ.

 

«Металісти, панки, фріки, любителі блиску і латексу пройдуть грунтовний тюнінг власної зовнішності і стануть справжніми красенями і красунями».

 

Експерти та селебріті допомагатимуть переконувати учасників в необхідності змін.Наприкінці програми «Косметичний ремонт. Російська версія »провідною робиться фінальний тест: чи змогли учасники залишитися натуральними або повернулися до свого колишнього, фальшивому увазі.

 

17 лютого 2013 стартував новий сезон проекту «Косметичний ремонт.Російська версія ». На цей раз ведучою популярного шоу про перетвореннях «гидких каченят» на прекрасних лебедів стала Еллі Тейлор.

Купівля квартири в Москві: підводні камені - Московська житлова газета "Квартирне ряд"
І якщо з первинним ринком столиці все більш-менш зрозуміло - купується квартира, робиться косметичний ремонт і при бажанні виконується планування житла, то з вторинним ринком все складніше.Вторинний ринок на перший погляд може дозволити заощадити, але при цьому він таїть..

Похожие страницы: