Косметичний Ремонт в новобудові

Если ваша жизнь стала слишком обыденной и тусклой, значит пришло время браться за косметической ремонт! Сразу же появятся свежие идеи и впечатления, найдется множество новых и интересных дел!

Отже, що ж це таке - косметичний ремонт квартири?

 

Що це таке - видно по його назві.Косметичне, тобто зорове оновлення інтер'єру приміщення, яке не пов'язане капітальними роботами і переплануваннями і не повинно викликати особливих труднощів.В основному, це заміна шпалер, перефарбування стін, стель, вікон і т.д. Однак, косметичний ремонт косметичного ремонту ворожнечу.Щоб оновити лак на паркеті, потрібно затратити чимало коштів і грошей.І ще ... трохи подихати «ароматами». Ті ж труднощі присутні і при фарбуванні стін своїми руками.При заміні дверей, вікон також можуть виникнути труднощі. При монтажі натяжної або підвісної стелі, теж можуть з'явитися додаткові труднощі.Слід зазначити, не завжди косметичний ремонт буває дешевим.

 

Ви вирішили освіжити квартиру косметичним ремонтом - виникає питання «як це зробити?» Виробляти ремонт вітальні своїми руками або запросити фахівців? Є три рішення:

 
     
  • Робимо все своїми руками.Заощаджуємо грошики, зате вантажимо себе і оточуючих додатковою роботою і відповідальністю.Також якість виконаних робіт буде прямо залежати від вашого вміння, навичок і знань.
  •  
  • Віддати гроші професіоналам, заощадивши на нервах своїх і нервах близьких.Хоча при найманні робітників нерви теж можуть потріпатися.
  •  
  • «Фіфті-фіфті» - частина робіт виконати своїми силами, а для виконання найбільш відповідальних операцій таких, наприклад, як монтаж підвісної стелі з гіпсокартону, запросити фахівців.
  •  

Так що ж вибрати - дешево або сердито?

 

Як і при будь-якому ремонті, при косметичному виникає питання про оздоблювальних матеріалах.Пластикові панелі, дешеві фарби і лінолеуми залучають низькою вартістю.Однак такого ремонту може вистачити на рік, ну, в крайньому випадку, на два.Так само, низька якість матеріалів з часом однозначно негативно позначиться на здоров'ї членів сім'ї.При використанні дуже дорогих, ексклюзивних, натуральних матеріалів вартість, природно, збільшиться в рази, але збільшується і якість і довговічність.Як кажуть, дорого, та мило ...

Возможно, вам понравится:
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири - від огляду до
Ремонт квартири - від огляду до

Шумозахист: як вибрати і встановити систему звукоізоляції в квартирі - Портал про нерухомість Realto.Ru
Якщо він хоче встановити з повною звукоізоляції на приватній землі, суб'єкта, Що таке Площа квартири 60 квадратних метрів, він може obojtis ему близько 800 тисяч рублів з реєстру працює фахівець, але немає kosmetičeskogo ремонт.

Похожие страницы: