Косметичний Ремонт в Старому Будинку

Новий старий будинок (2012-06-11)

Сім'я Телебіних по праву пишається своїм будинком: дивом уцілілий під бомбардуваннями II Світової війни, він виростив під своїм дахом кілька поколінь Телебіних.Дому вже 75 років, але виглядає він молодцем! Звичайно, за цей час він змінився, набувши велику двоповерхову прибудову.Зате спорожніла найстаріша частина будинку, що, звичайно, неправильно. За допомогою «Дачного відповіді» Телебіни вирішили облаштувати там велику і затишну вітальню, якої дуже не вистачає власникам будинку.
Щоб привести це приміщення в порядок, довелося робити повну перепланування: демонтувати міжкімнатні перегородки і стару, давно не використовувану піч, перестелити підлогу і оновити стелю.Звичайно, на своїх місцях залишаться несучі балки і доступ в льох.А все приміщення буде поділено на дві зони - вітальню і їдальню. Симетрично входу розташуються гардероб і комора.
Природний декор теж залишиться, тільки знайде більш сучасний вигляд - звичну вузьку вагонку змінить широка, фарбована сіро-блакитною фарбою.Знайдеться місце і для рослинного орнаменту в жовто-зелених тонах.Питання ВОТ камін періодиці вирішити провів після Того, як буде точно визначено Технічна можливість - або буде їй ніякого.

Возможно, вам понравится:
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири - від огляду до
Ремонт квартири - від огляду до

Найдешевшу квартиру в Москві можна зняти за 15 тис. рублів - Нерухомість Росії
Шосте місце - квартира після косметичного ремонту з усіма меблями за 24 тис.рублів, що знаходиться на 5-му поверсі 12-поверхового будинку в 5 хвилинах ходьби від станції метро «Щолківська».Sdachi період - до 18 Жовтня. Далет три місця оренді житла, predlagaemиm 25 tиs.

Похожие страницы: