Шланги для душу

Для оснащення ванної кімнати необхідно закупити не тільки велику сантехніку, наприклад, але і дрібні комплектуючі до неї. Наприклад, при покупці душової кабіни варто подбати про систему зливу. У даній статті ми хотіли б докладніше зупинитися на тому, як правильно вибрати шланги для душу, адже даний виріб грає важливу роль в комфортності прийняття водних процедур.

Качественный силиконовый шланг для душа купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Шланги для душу найчастіше виготовляються з нержавіючої сталі (наприклад, марка AISI 304) - такі моделі є найбільш міцними і стійкими до різного роду впливам. Також у продажу можна зустріти моделі подешевше, які виробляються з посиленого пластику з мінімальною товщиною стінки - 2,5 або 3 міліметри. Деякі вироби можуть бути додатково армовані стрічкою з алюмінію і / або ниткою іншого полімерного матеріалу. Армування забезпечує додатковий рівень міцності і зносостійкості.

Також досить поширені вироби, зовнішня оболонка яких представляє з себе туго скручену пружину. Таке покриття запобігає випадкове перекручування.

Усередині все шланги зазвичай виготовляються з полімерних матеріалів, які стійкі до дії агресивного середовища і перешкоджають виникненню корозії. Важливою характеристикою при виборі цього товару є максимальний рівень витримується тиску води - він повинен бути не нижче 7-10 атмосфер. Крім того, варто звернути увагу на термостійкість - бажано, щоб цей показник був не нижче 75 градусів Цельсія.

Похожие страницы: