​На що звертати увагу при покупці квартири?

Одним з найважливіших питань при купівлі нерухомості на первинному ринку є перевірка забудовника. На що слід звернути увагу? Слід зазначити, що Ви можете придбати квартиру своєї мрії можливо за посиланням https://semycvit.com/ від надійного забудовника «Інтергал-Буд», який має хорошу репутацію на сучасному ринку нерухомості.

Купівля нерухомості у забудовника

Почніть з перевірки історії його попередніх інвестицій, в т.ч. виконав чи девелопер свої зобов'язання перед попередніми інвесторами? Чи були вдома здані вчасно і виявлені чи технічні дефекти? Не забувайте уникати забудовників, що продають нові квартири, перш ніж залагодити всі формальні і юридичні аспекти. Компанія, яка вже продала багато нерухомості, розповість про свої проекти на сайті.

Згідно з чинним законодавством, розробник зобов'язаний підготувати та подати вам проспект емісії за запитом. Варто перевірити міститься в ньому інформацію. Цей документ значно полегшить перевірку інвестиційної пропозиції. Він містить таку інформацію, як:

  • контактні та ідентифікаційні дані розробника - досвід і попередні інвестиції,
  • правовий статус нерухомості, дозволу
  • план територіального розвитку і плановані інвестиції в інфраструктуру в районі,
  • дата завершення будівництва і переходу права власності на нерухомість,
  • умови виходу з девелоперського договору.

Зверніть увагу на розташування і розмір квартири

Ще одне важливе питання при виборі нерухомості - це її місце розташування. Проаналізуйте, як довго ви добираєтеся до роботи. Перевірте, чи є поблизу магазини, школи або місця, які ви часто відвідуєте, наприклад, тренажерні зали, велосипедні маршрути, дитячі майданчики, парки, зелені зони для прогулянки з собакою. Водиш машину? Зверніть увагу на паркувальні місця. Ви частіше користуєтесь громадським транспортом? Перевірте транспортне сполучення, наприклад, чи є поблизу автобусна зупинка. Нові квартири часто будують на околицях міст, де зв'язок ще не так розвинена. Тому варто перевірити, наприклад, чи є в планах міста нове транспортне сполучення або будівництво зупинок ближче до вашого житлового комплексу.

Вибираючи квартиру, зверніть увагу на її розмір і планування. Це правда, що вибір нерухомості - справа дуже індивідуальне і часто залежить від наших фінансових можливостей. Однак варто заздалегідь спланувати, як повинна виглядати квартира, і оцінити витрати, які ми можемо понести в зв'язку з обладнанням або можливої реконструкцією приміщень. Можливо, лампа не буде висіти над центральною частиною столу, як ми її собі уявляли, а додавання ліжка і шафи в спальню різко скоротить простір кімнати.

Похожие страницы: