Акрилові ванни от Kvadratura


Полиметилметакрилат (ПММА) або просто акрил - сучасний матеріал, який використовується для виробництва безлічі товарів, в тому числі, сантехнічних. Вироби з акрилу займають лідируючу позицію за популярністю серед інших видів ванн саме завдяки відмінним експлуатаційним характеристикам цього матеріалу.

Характеристики акрилових ванн

В першу чергу, ванни з акрилу важать менше, ніж їх металеві побратими, а значить, встановити їх не складе великих труднощів. При цьому кожна ванна з литого акрилу посилена металевим каркасом, тому в міцності і надійності такої конструкції сумніватися не доводиться.

Сьогодні якісна акрилова ванна в Kvadratura пропонується за дуже вигідною ціною та з гарантією якості.


Навіть недорога ванна з акрилу тонше будь чавунної за рахунок спеціальної технології виробництва, коли кілька листів матеріалу формуються в єдине ціле або ж відбувається заливка однорідного акрилу.
Відмінний шумопоглинальний ефект матеріалу: при наповненні ванни або коли Ви вмикаєте душ, краплі не б'ють барабанний дріб і чути лише звук потоку води.

Не потрібно чекати, щоб поверхня ванни нагрілася від теплої води, коли так хочеться слизьким вранці скоріше забратися в гарячий душ: акрил має низьку теплопровідність і попередньо «прогрівати» його не треба. Бонусом Ви отримуєте зекономлені на витраті води кошти.

Високий ступінь гігієнічності. Це властивість пояснюється тим, що бактерії погано розмножуються на поверхні матеріалу, а значить засіб для чищення (яке повинно бути м'яким і ретельно підібраним) можна використовувати не так вже й часто.

Акрил - дуже гнучкий матеріал, з яким можна надати будь-яку форму і колір, а значить політ дизайнерської думки необмежений і здатний задовольнити запити будь-якого споживача.

До мінусів акрилових ванн можна віднести тільки чутливість до високих температур і їдким хімічних сполук. Однак, як часто Вам доводиться наливати в ванну воду температурою 160 С або кислоту?

Похожие страницы: