Домашній спортзал

Правила вибору тренажера

Перед тим, як вирушати за покупкою, визначитеся, яку суму ви готові витратити. Деякі моделі коштують недорого, але не відрізняються різноманіттям програм. Інші надають більше простору для тренувань, а й їх вартість буде вище.

Зверніть увагу і на зовнішній вигляд тренажера: краще, якщо колірна гамма буде відповідати колористическому рішенням кімнати, дизайну стелі і стін.

Купить качественную керамическую черепицу Вы можете на сайте http://sdc.ua/ по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

На вибір впливає і те, які вправи ви будете виконувати на тренажері. Всі пристрої для тренувань можна розділити на дві великі групи:

Тренажери аеробні або кардіотренажери (степпери, еліпсоїди, велотренажери).

Тренажери, що допомагають опрацьовувати певну групу м'язів (турнік).

Найчастіше люди віддають перевагу кардиотренажерам - вони допомагають схуднути і розвинути дихальну і серцево-судинну системи.

Правила організації спортивного куточка

Чи потрібна для спортивного куточка особлива обробка? Дешеві натяжні стелі, бюджетні варіанти шпалер - чи варто купувати все це для ремонту міні-залу? Якщо під заняття спортом ви відводите цілу кімнату, то її краще відремонтувати певним чином, створивши атмосферу, що розташовує до спортивних звершень. Але якщо тренажер буде знаходитися в ваших житлових кімнатах, за обробку можна не хвилюватися: сучасні моделі при необхідності легко поміщаються на балконі або під ліжком.

Чи не внесе дисонанс у оформлення кімнати дизайн стель, підлоги і стін міні-степпер. Це дуже компактний, але в той же час ефективний снаряд для тренувань. Бігова доріжка або велотренажер допоможуть легко скорегувати недоліки фігури, а розвинути гнучкість хребта, зміцнити спину і судини допоможе гребний тренажер.

Що ще має бути в спортивному куточку? Можете розташувати тут мати і гантелі, повісити дзеркало, розставити лави, подбати про наявність музичного центру і підлогових ваг.

Натяжні стелі з фотодруком, ціна на які цілком доступна, допоможуть вам створити потрібну атмосферу в міні-спортзалі. Просто виберіть сподобався вам декор, і займайтеся з задоволенням!

Похожие страницы: