Термофен

 - це спеціальний будівельний фен. Він являє собою електронагрівальний прилад, який створює потужний потік гарячого повітря, необхідний для розігріву, випалу, пайки і ін. Операцій. Термофен прийшов на зміну традиційної паяльної лампи і забезпечив набагато більшу ефективність і швидкість проведення робіт. Даний електроприлад широко використовується для зварювання плівки, тентів та інших неметалевих виробів, укладання лінолеуму, розпаювання, видалення фарби і т. Д.

Вы можете купить термофен по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.


Вашій увазі ми пропонуємо широкий вибір термофенов від провідних світових виробників з плавним регулюванням і електронною стабілізацією температури, теплозахисні кожухами, закритими ручками та іншими необхідними функціями і доповненнями для зручної та безпечної роботи.

Перш ніж купити термофен, необхідно врахувати, що можливості того чи іншого приладу залежать від використання форсунок, які або поставляються в комплекті з тією чи іншою моделлю, або продаються окремо. Так, круглі насадки необхідні для пайки мідних труб, використання пластикової зварювальної стрічки і т. Д. Плоскі насадки необхідні для видалення фарби, шпалер, шпону, деформації пластику та інших операцій. Також є стеклозащітние для видалення фарби, лаку і ін. Забруднень зі стекол, рефлекторні - для розігріву пластикових труб і інші типи форсунок. Отримати інформацію про комплектації тієї чи іншої моделі термофена можна з опису або у наших фахівців.

Похожие страницы: